Yamaha YBB-632 Neo serie Bb Tuba

 • Video 1
kr. 69.201 NORMAL PRIS kr. 80.691 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 7 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 7 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 4.498
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Yamahas største klokke blandt BBb basser
 • Nye hånd resten Design for en forbedret komfort
 • Leadpipe Taper producerer en bedre kvalitet modstand
 • Omfattede kasser og mundstykke
 • Yamaha Neo serie

Yamaha YBB-632 Neo serie Bb Tuba

detaljer
Yamaha YBB-632 Neo serie Bb Tuba er en nylig tilpasset instrument. Byder en ny leadpipe tilspidsning, der producerer bedre modstand. Ikke for nævne, at denne tuba har den største klokke blandt Yamahas BBb basser. På 500mm øger klokke dette produkt dynamikområde. Repositionering af den fjerde ventil er en af de største forbedringer YBB-632 tuba og en af de største ændringer for spillere. Hvor det var endnu en ubehagelig og vanskeligt at access, den fjerde ventil er nu nemt nås og behagelig at holde for lange perioder. I stedet for at blive gemt bag, er ventilen nu flyttes gennem midten af den tredje valve slide gør det nærmere for spilleren at nå. En naturlig forbindelse nu foretages mellem spilleren og den fjerde ventil. Yamaha BBb basser har været udviklet til at imødekomme alle brass bands, med indflydelse af Simon Gresswell.

Produkt Ref: 72077

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den fulde pakke

Yamaha YBB-632 kommer med sin helt egen 66D 4 mundstykke. Denne alt-i-én pakke er perfekt til at få dig i gang og gør det muligt at spille lige ud af boksen.

Medfølgende mundstykke

Yamaha's standard mundstykker producere en glat angreb, sikre control, og nem spilbarhed. Det giver spillerne en idealvægt balance til all-round brug.

Neos teknologiske innovationer

Neo messinginstrumenter er omgivet af viden, baseret på udvikling gennem forskning på molekylært niveau. Neo bruge alle disse oplysninger til at hjælpe dem med at træffe den bedste afgørelse med hensyn til deres valg af materialer og forarbejdningsmetoder. Disse instrumenter er gjort gennem en kombination af den mest avancerede teknologi og ekspertise af Neos håndværksmestre hvis stort set omdefineret færdigheder aktiverer behandling af materialer til tolerancerne for op til 1 / 100mm.

Neo arbejde sammen med nogle af verdens mest professionelle kunstnere. Arbejder sammen om at trække fra hinanden hvert stykke af Tuba for at teste hver del individuelt. De så på hvordan at redesigne disse stykker for at opfylde behovene hos nutidens spillere. Dette valg resulterede i nyligt tilpasset instrumenter, der er i stand til at opfylde moderne krav til en høj standard.

Stor Diameter Bell

YBB-632 introducerer Yamahas største klokke blandt sine BBb basser, på 500mm denne imponerende klokke har lavet nogle store ændringer. Størrelsen af det har virkelig forbedret instrumentets dynamikområde på samme tid som producerer en stabil lyd at konvolutter hele ensemblet.

Fjerde ventil Position

Den flyttes fjerde ventil forbedrer spilbarhed af instrumentet, samtidig også hurtigere passager, der er lettere at spille.

Ny hånd resten Design

Gør apparatet lettere at afholde, reducerer semi-cirkulære formede hånd hvile også træthed, når transporterer apparatet i lang tid.

Leadpipe

Den nye leadpipe taper giver en øget modstand. Ved at designe det omkring vinklen af mundstykket førte tilbyder det nu en mere naturlig stilling for afspilning.

Stor bandage

En større bandage plade, der er tilknyttet afsnittet klokke hjælper instrument til at levere bedre mængder af modstand

Gul messing

Yamaha YBB-632 tuba har en gul messing bell, som er generelt mere almindelig på toppen af vifte tubaer. På grund af den højere mængde af zink inden for messing sammensætning giver gul messing klokke en klarere lyd. Gul messing bly røret hjælper med at levere en direct sound med en kant til tonen. Denne kombination resulterer i YBB-632 producerer en lyse fuld rørige lyd med masser af projektion beføjelse og kant, egnet til orkestrale/brass bands og vind bands.

Specifikationer

 • Antallet af ventiler: 3 Top handling + 1 Side aktion
 • Body Finish: Klar lak
 • Krop: Gul messing
 • Bell størrelse: 500 mm
 • Key: BB/F

Medfølgende tilbehør

 • 66D 4 Yamaha Tuba mundstykke