Wolf Forte Secondo Viola skulderstøtte

226 kr. NORMAL PRIS 275 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 2 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 26349

Wolf Forte Secondo Viola skulderstøtte

detaljer

Primo resten er en lige figur viola bør hvile. En passende størrelse for fuld skala eller tre kvartal størrelse violins.Produkt Ref: 26349

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den fleksible Aluminium opbakning tillader denne resten til at være formet til konturerne af instrumentet, sikre en brugertilpasset passer.

Lyd Post Ltd begyndte i London i 1993 af en professionel cellist navngivet Stephen Jocelyn. Jocelyn ønskede at forbedre kvaliteten af studerende instrumenter til rådighed i Storbritannien, og lyd Post fortsætte med at distribuere produkter af høj kvalitet til uddannelsessektoren.