Vandoren V5 T25 Tenor Sax mundstykke

1.073 kr. NORMAL PRIS 1.197 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 16 December 2016

Tilføj til kurv

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 38209

  • Vandoren V5 T25 Tenor Sax mundstykke.
  • Let at blæse mundstykke.
  • Optimale modstand.
  • Medium Tip åbning & vender længde.
  • Egnet til begyndere og professionelle

Vandoren V5 T25 Tenor Sax mundstykke

detaljer

T25 er et let slag mundstykket med masser af tone artikulation og klangfarve. Det tilbyder en fuld rørige lyd uden en enorm indsats, hvilket gør det til et fantastisk mundstykke for den udøvende kunstner, der har brug for hjælp til at udvikle deres embouchure.Produkt Ref: 38209

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

V5 Serie mundstykke

Disse mundstykke er udstyret med en mindre end normal boring og en flad baffel, meget gerne en traditionel mundstykke fra saxofons oprettelse. Dette giver en tone, som er meget sjældent for barske eller skingre men lilletrommere giver en behagelig og rig tone. Mellemlang mellemstore kammeret giver en fuldstændig og afrundet tone, men tilbyder også en kerne af lyd, som giver saxofon sin udtryksfuldhed.

T25 Design

T25 er en meget nem blæser mundstykke, der tilbyder en god mængde af resistens at spille mod for at få en fuld rørige tone ud af apparatet. Som et resultat, er artikulation og klangfarve både præcis og veldefineret, hvilket betyder at det skaber en meget musikalsk og udtryksfulde præstation.

For mere information om Vandoren V5 saxofon mundstykker, find den PDF-fil nedenfor. Kan ikke finde den specifikke mundstykke online? Kontakt os for mere information.

Funktioner og specifikationer

  • Tip åbning: 2.04 mm
  • Vender længde: Medium
  • Egnet til: Tenorsaxofon
  • Anbefalet Reed styrke: 2,5 & rarr; 3.5