Trevor James 88 tenorsaxofon, børstet guld gratis gaver

 • Video 1
9.357 kr. NORMAL PRIS 11.718 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 468 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 54095

 • Gratis gaver inkluderet.
 • Inkluderer også kassert og mundstykke.
 • Børstet guld Finish.
 • Traditionelle Instrument med moderne Finish.
 • Egnet til fremme musikere.

Trevor James 88 tenorsaxofon, børstet guld gratis gaver

detaljer

Denne Trevor James tenorsaxofon fejrer 25 års saxofon at gøre med et instrument, der holder sig til en pålidelig og gennemtænkt design med et moderne og interessant twist. Med en fuld rørige lyd og stor projektion er dette instrument stor for at fremme musikere, der ønsker karakter fra deres instrument. Inkluderet med saxofon er en sag, mundstykke og ligatur som standard.Produkt Ref: 54095

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

' 88 Horn

1988 så de oprindelige ideer om en saxofon fra Trevor James, følgende stor popularitet fra deres fløjter. Deres mål var at producere et instrument, der var gratis blæser, havde masser af karakter og en veldesignet instrument konstrueret til stor standarder. Dette horn er en 25 års jubilæum af den oprindelige, som holder meget af det samme design og tilføjer nogle visuelle og præstation "drejninger".

«13 funktioner på ' 88

Selv om dette instrument er et jubilæum model, indeholder ' 88 saxofon stadig funktioner, der er innovative. En ny 4 punkt tandbøjle system er blevet gjort til at give optimal styrke og stivhed til sårbare områder for saxofon. Crook på TJ sax har været riflede for at producere en bedre luftgennemstrømning gennem instrumentet. Dette giver til gengæld en større og dristigere lyd end standard saxofon. For at fejre UK fremstilling, er Union Jack blevet tilføjet til nøglen oktav.

Champagne Frost Finish

' 88 saxofon har været færdig i en champagne matteret finish, som er lavet på en anden måde at de fleste lak finish. Finish er en vand baseret pels, som en gang bagt hærder til at skabe en mat finish.

Anmeldelser

"Den nye Trevor James Horn ' 88 tilbyder den samme Klassiske varme og bredde i tonen i standard guld lak model, men med et twist - lyden er mere kraftig og en fair bit lysere!"

Funktioner og specifikationer

 • Body Finish:Matteret Champagne lak
 • Knapper:Smokey grå perler
 • Skurk:Riflede med Union Jack Badge

Medfølgende tilbehør

 • Kasse:Trevor James Gig Bag
 • Mundstykket
 • Ligatur
 • Crook