Tom og Will 26FGH Flygel Horn Gig Bag, sort og oliven

669 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 29 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 48023

 • TomandWill Flygel Horn Gig Bag.
 • Sort med oliven Trim.
 • Skulderremme og bærehåndtag.
 • 20 mm polstring med ekstra Bell polstring

Tom og Will 26FGH Flygel Horn Gig Bag, sort og oliven

Detaljer

Denne oliven og sort flugel horn gig taske giver mulighed for nem transport af et instrument til en overkommelig pris. Med de medfølgende skulderstropper og en polstret interiør, vil denne TomandWill flugel horn gig taske ikke kun beskytte dit instrument, men være en kæmpe fordel når gigging eller rejser til skole.Produkt Ref: 48023

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Nem transport

Skulderstropperne inkluderet med kasseen tilbyder fremragende portabilitet af flugel horn. Uanset om du rejser til undervisningstimer, prøver eller forestillinger, vil skulderstropper eller bærehåndtag gøre dig til at bære dette kasser dække omkring ubesværet.

Tasker af værelse

Denne koncert taske er designet til transport af enhver flugel horn med minimal indsats og masser af polstring. Inde i sagen er der 20mm polstring samt ekstra polstring omkring klokke areal til at forhindre skader. Der er også en pose i indre af posen, egnet til tilbehør såsom kasser af siv og mundstykker osv. På ydersiden er der lommer velegnet til alle former for tilbehør - en praktisk ekstra for musiker på farten.

Funktioner og specifikationer

 • Stropper/håndtag: Skulderstropper og bærehåndtag
 • Polstring: 20 mm med ekstra polstring på klokke område
 • Vægt: 1,8 kg
 • Farve: Sort med oliven Trim
 • Udvendige lommer: Inkluderet
 • Ekstra pose: Inkluderet tilbehør
 • Egnet til:Næsten alle flugel horn