Stentor Arcadia Violin sæt med Pirastro Evah Pirazzi streng Setup

kr. 6.623 NORMAL PRIS kr. 6.957 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 30 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 30 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 331
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Stor værdi, udvalgt specielt Violin sæt
 • Stentor Arcadia Violin & Pernambuco bue
 • Pirastro Evah Pirazzi strenge & trææske
 • Hånd hugget fra kvalitet, Solid Tonetræsorter
 • Indlagt Purfling & ibenholt gribebræt/pinde

Stentor Arcadia Violin sæt med Pirastro Evah Pirazzi streng Setup

detaljer
Denne Stentor Arcadia Violin sæt er blevet specielt udvalgt fra Gear4music og er en fantastisk værdi pakke for ambitiøse begyndere eller udvikle spillere. Vi har parret en håndskårne, Gran og ahorn violin med en premium solid kuffert, ottekantede Pernambuco bue og Pirastro strygere. Alle håndplukket og kontrolleret af vores orkestrale specialister. Stentor Arcadia violin er respekteret af spillerne, studerende og lærere på verdensplan og funktioner ibenholt fittings og en traditionel lak finish. Strengene er Pirastro Evah Pirazzi tilbyder en kraftig lyd ideel til solister.

Produkt Ref: 74573

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Dette outfit indeholder:

 • Arcadia Violin (1880A)
 • Pirastro Evah Pirazzi strygere (P419021)
 • Høj kvalitet Pernambuco bue, ottekantede Stick
 • Stentor stof trææske

Individuelt udhugget hånd Violin

Alle dele til Stentor Arcadia violin er blevet oprettet og individuelt udskåret i et specialist værksted, i en lignende miljø til traditionelle luthiers århundreder gået. Spruce top og ahorn tilbage, siderne og nakken har alle været individuelt udhugget for at give den bedste klingende instrument muligt. Instrumentet er givet en Shellac lak, for en øjeblikkeligt genkendelig traditionel finish. Monteret Aubert broen har været kontureret til at matche form af monteret gribebrættet, giver mulighed for optimal føle og brugervenlighed spiller. Ploops og pegbox har været skåret til at matche hinanden perfekt, designet til nem tuning.

Fuld Ibenholt Fittings

Stentor Arcadia har fået nogle af de bedste fittings tilgængelige at gøre dette til en virkelig professionel kvalitet instrument. Ibenholt gribebræt, ploops og hagebræt er blevet udvalgt på grund af sin super-fint korn, som er meget modstandsdygtig over for fugt. Som et resultat, de vil ikke warp eller bule over tid, gør instrumentet længe varigt og let at vedligeholde. Ibenholt er også en hård træ, hvilket betyder, at det er mindre modtagelige for skader.

Alt hvad du behøver

Denne violin inkluderer tilbehør så du kan komme i gang med det samme. Inkluderet formstøbt hård skum kasser gemmer og transporter apparatet nemt og sikkert med dens sikker lås sikkerhedsmekanisme og aftagelige skulderstropper. Der er en indre lomme til opbevaring af tilbehør såsom colophonium og en skulder hvile, mens den ydre lomme er fantastisk til bøger og noder. Sagen inkluderer også en araeometri betydning kan du sørge for apparatet er i perfekte fugtighed når den ikke er i brug. Den ottekantede Pernambuco bue er gjort til en høj standard og inkluderer en Ibenholt frøen med mor til pearl hul. Sagen har plads til tre flere buer ønsker du at udvide din samling som du fremskridt.

Pirastro Evah Pirazzi strenge

Evah Pirazzi Violin strenge er blevet en af standard streng valg for mange udøvende kunstnere. Producerer en meget intens og kraftig lyd, giver syntetisk multifilament kernen fremragende tuning stabilitet, samt giver fremragende modstandsdygtighed over for både temperatur og luftfugtighed ændringer. Disse violin strenge er begunstiget af solister på grund af deres enorme projektion og udvidet dynamisk område.

Specifikationer

 • Krop foran: Håndskårne Gran
 • Krop bund og sider: Stærkt regnede ahorn
 • Hals: Ahorn
 • Body Finish: Traditionelle Shellac lak
 • Pinde: Ebony
 • Gribebræt: Ebony
 • Hoved: Ahorn, Aubert
 • Chinrest: Ebony
 • Tailpiece: Ibenholt, E streng Fine Adjuster
 • Strings: Pirastro Evah Pirazzi strenge
 • Størrelse: 4/4