Pirastro Evah Pirazzi guld Violin D streng, bold ende

205 kr. NORMAL PRIS 273 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 15 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 76186

 • Full Size Violin D streng med bolden Tailpiece ende.
 • Syntetisk Gut kerne med varme, alsidige toner.
 • Sølv vikling for behagelig føler.
 • Medium måler spændinger for optimal alsidige

Pirastro Evah Pirazzi guld Violin D streng, bold ende

detaljer

Pirastro 415321 Evah Pirazzi guld D streng tilbyder en pålidelig lyd til violin musikere af alle evner. Den streng core er en speciel formel designet til den største dynamisk toneområde tilgængelige. Strengen er helt ufølsom over for ændringer i temperatur og fugtighed, hvilket gør den ideel for gigging musikere. Den sølv vikling tilføjer dybde og tekstur til din lyd. Denne streng er designet til full size violiner, og byder på en bold tailpiece ende.

Produkt Ref: 76186

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Evah Pirazzi

Evah Pirazzi række strenge tilbyder en klar lyd med fremragende spilleegenskaber. Strengene producerer lyse noter med en lang forfald, hvilket gør dem ideelle for både studie og levende brug. Kontrolleret resonans betyder dine noter don & rsquo; t blevet tabt blandt hinanden. Disse strenge har kompromisløst let spilbarhed og er straks på deres optimale tone, når du begynder at spille dem. Hver streng er designet til at koordinere med hinanden for en afbalanceret lyd fuld af tonale farvestoffer. Rækken Evah Pirazzo streng er ideel til violinister kræver en afbalanceret, pålidelig lyd, hver gang de spiller.

Specifikationer

 • Kerne: Syntetisk Gut
 • Winding: Sølv Mittel
 • Strings: D
 • Streng kode: 415321
 • Violin størrelse: 4/4
 • Spænding: 4,7 KG
 • Ende Type: Bold
 • Pind slutningen: Rose