Pirastro Chromcor 1/2 - 3/4 Violin A streng, bold ende

70 kr. NORMAL PRIS 93 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 76226

 • 1/2 og 3/4 størrelse Violin en streng med bolden Tailpiece ende.
 • Kerne af stål producerer lyse, klare toner.
 • Forkromet stål snoede for lang holdbarhed.
 • Medium måler spændinger for optimal alsidighed.
 • Egnet til elektriske og akustiske violiner

Pirastro Chromcor 1/2 - 3/4 Violin A streng, bold ende

detaljer

Pirastro 319240 Chromcor A String kan bruges af en vifte af begyndere og avancerede violinister. Enkelt glødetråd stål kerne har et klart, strålende tone med et højt projektion. På grund af den violin størrelse, vil strengene naturligt producerer en lyd mere fokuseret på de højere frekvenser. Strengen er spolet med chrome stål til langvarig holdbarhed og konsistens. Medium måler spændingen er en optimal balance mellem alsidighed og spilbarhed. Denne en string funktioner en bold tailpiece ende, og er velegnet til 1/2 og 3/4 størrelse elektrisk eller akustisk violiner.

Produkt Ref: 76226

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Chromcor serien

Chromcor serien af strenge er ideelle for spillere, der ønsker en solid tone, mens læring. Karakteristik af stålstrenge gør det let at spille og høre på grund af deres umiddelbare reaktion og klarhed. De mellemstore spænding tilbyder konsekvent spiller nøjagtighed og tonale balance. Forkromet stål snoede tilbyder både øget tonale glans og holdbarhed. Når det er installeret på din violin, har Chromcor strenge særlige tuning stabilitet og umiddelbar spilbarhed, så du har din optimale tone hele tiden. Chromcor strengene er et passende valg for at udvikle studerende.

Specifikationer

 • Kerne: Stål
 • Winding: Forkromet stål Mittel
 • Strings: A
 • Streng kode: 319240
 • Violin størrelse: 1/2, 3/4
 • Spænding: 5.1 KG
 • Ende Type: Bold
 • Pind slutningen: Sort/blå