Perkussion Plus PP493 12 Bemærk Panflute

309 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 15 Marts 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 49119

  • Perkussion Plus Panflute.
  • Bemærker A - E.
  • plast krop konstruktion.
  • Stor For folkemusik ensembler og børn

Perkussion Plus PP493 12 Bemærk Panflute

detaljer
Denne 10 Bemærk pan fløjte fra slagtøj Plus tilbyder stor værdi for en overkommelig pris. Pan fløjte spænder fra A til E og har en top kvalitet plast konstruktion. Ideel til klasseværelser og folkemusik ensembler. Fås også i 10 Bemærk og 15 Bemærk variationer.

Produkt Ref: 49119

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse