Nuvo dytte i hvid med Pink Trim

173 kr. NORMAL PRIS 194 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 3 Februar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 61057

  • Begyndere træblæser Instrument.
  • En oktav rækkevidde, nøglen af C.
  • udskiftelige læbe plade.
  • Hvid krop med Pink Trim.
  • Inkluderer Fingering diagram og sag

Nuvo dytte i hvid med Pink Trim

detaljer

Nuvo dytte er en sjov og alsidig træblæser instrument, ideel til begynder niveau spillere. Nuvo dytte byder den samme fingering system som en optager og en fløjte-stil lige headjoint, den perfekte stepping for børn ser til fremskridt fra optageren til fløjte. Det har en stilfuld hvid krop med Pink trim, fremstillet af holdbart vandtæt plast, sammen med silikone centrale covers til at hjælpe mindre fingre let dække hullerne.

Produkt Ref: 61057

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nuvo dytte leveres med Nuvo's innovative Firstnote læbe plade, som er perfekt til brug i tidlige erfaringer samtidig fokusere på fingering og kropsholdning. Denne Firstnote læbe plade kan erstattes af de regelmæssige læben plade som du fremskridt. Inkluderet fingering diagram hjælper dig med at komme i gang med at lære den rigtige teknik og positionering, mens zip-up bære sag holder dytte beskyttet og når den ikke er i brug.