Korg IE - 1M i-øret metronom

172 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 78805

 • Hænder-omkostningsfrit metronom.
 • Tillægger nogen øre form For Optimal komfort.
 • Bred vifte af Beats og rytmer.
 • Op til 100 timers kontinuerlig brug.
 • Komplet med øre Pad og bæretaske

Korg IE - 1M i-øret metronom

detaljer
Korg IE - 1M i-øret Metronome er en kompakt og robust metronom, designet til at passe inde in-ear til hænder fri afbenyttelse. IE - 1M er ideel for at dyrke dit instrument mens du lytter til rytme direkte in-ear. Funktionen 'Jog Switch' kan du indstille tempo intuitivt, uden at skulle fjerne metronomen fra øret. Den omfattende driftstid betyder metronomen vil fungere for op til 100 timers uafbrudt fra en enkelt celle som lithium batteri. Derudover Korg IE - 1M kommer komplet med en øre pad og bæretaske for tilføjede bekvemmelighed.

Produkt Ref: 78805

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

In-Ear metronom

IE - 1M i-øret metronome giver dig mulighed at øve dit instrument samtidig i gang med en rytme instrueret in-ear. Den on-ear design sidder komfortabelt på alle øre figurer, så du får en hænder omkostningsfrit metronom du kan bruge til enhver tid. Det er også udstyret med et stort udvalg af beats og rytmer, så du kan spille til en række forskellige stil, tempi og genrer. Den ultra-lille størrelse krop gør det meget bærbar og perfekt til at tage med dig overalt. Enheder vinkel kan justeres for ekstra komfort af omløbende højttaleren, selv

Bred vifte af Beats og rytmer

Metronomen, selv byder på en varieret vifte af rytmer og beats, spænder i tempo fra 30-252 bpm. Du kan også indstille rytmen i intervallet 0-9 beats og vælge rytme indstillinger, ideelt til forskellige taktarter. Du kan også udelade beats fra rytmer for ekstra alsidighed, perfekt til forskellige sang stilarter, genrer og taktarter.

Jog Switch Control

En af de mest bekvemme funktioner af Korg IE - 1M i-EarMetromone er den & lsquo; Jog Switch & rsquo; funktion på siden af selve enheder. Dette & lsquo; Jog Switch & rsquo; control tillader dig at ændre indstillinger i IE - 1 M uden at fjerne det fra øret. Dette gør det muligt at foretage ændringer til din beats, rytmer og tempo på flue. Siden af kroppens funktioner mode vælge, power-knappen, sync/dæmper knap og et LCD-skærme, som viser dig alle de relevante oplysninger du har brug for tempo og rytme.

Driftstid & tilbehør

Den kompakte men robust design af Korg IE - 1M betyder sit ideal at tage med dig overalt du går, plus det giver op til 100 timers kontinuerlig drift ved hjælp af en mønt-type lithium batteri. En anden nyttig funktion er hukommelse backup-funktion, som husker tempoet og andre indstillinger, selv når strømmen er slukket. Dette gør det muligt for dig at beholde din forrige indstillinger, når du tænder enheden tilbage på. Derudover IE - 1M kommer komplet med et godt polstret øre pad for ekstra komfort plus en bæretaske, der pænt gemmer In-Ear metronom, batteriet og øret pad.

Funktioner

 • Øve dit instrument mens du lytter til rytme direkte in-ear
 • En bred vifte af beats og rytmer
 • Brug parameteren jog til at indstille tempoet intuitivt
 • Komfortabelt og sikkert passer til et stort udvalg af øre figurer
 • Udvidet driftstid og hukommelse backup
 • Øre pad og bæretaske inkluderet
 • Også ideel til jogging og vandreture