Kongen 2102 legende 2B Tenor trækbasun

18.704 kr. NORMAL PRIS 26.721 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 36395

 • Konge legende 2B Basun.
 • Messing og nikkel sølv krop med klar lak.
 • Perfekt til Jazz spillere.
 • En af verdens bedst sælgende Jazz trækbasun.
 • Lille klokke og dobbelt boring.

Kongen 2102 legende 2B Tenor trækbasun

detaljer

Kongen 2B Basun er en perfekt mulighed for enhver kræsne jazz performer. Det er små klokke og dobbelt.481/.491 "boring gøre det så nemt at spille i den øvre register af instrumentet. Ved hjælp af mere end 100 års erfaring for at gøre dette instrument, kongen 2B er en af de mest populære jazz basuner rundt.Produkt Ref: 36395

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Klassisk Jazz Design

Kongen 2B Basun er meget lig dens modstykke, 3B, som er noteret som en typisk jazz trombone. Det er mindre 12,2 mm boring tilbyder Basunisten en strålende og præcis lyd, som foretrækker en let spille højere registret. Jo mindre end normale 18,7 cm steg messing klokke giver en varm men klare tone, hvilket gør det meget alsidigt. Den klare lakeret finish hjælper også med at opnå den varm tone af instrumentet. Samlet set i forhold til 3B tilbyder denne Basun en friskere lyd, der kan trænge ind gennem et ensemble lidt lettere. Det er en jazz Basunisten drøm.

Professionel dias

Tilbage selv i skabelsen af kongen instrumenter i 1894, instrumentet blev hyldet for dens glat og let slide handling. Fra dette punkt på, har nye færdigheder og teknologi kun gjort basuner bedre. Forkromet nikkel sølv slange gør det til en let slide, tilbyder spilleren kæmpe teknisk alsidighed på hurtigere passager af musik.

Medfølgende tilbehør

Samt basun, inkluderet i denne pakke er en luksus sort solid kuffert, designet til kongen Basun til at passe sikkert. Dette gør transport af instrument til koncerter og prøver meget let. Også inkluderet er en konge 12C mundstykke, som er fremstillet til specifikationerne for basunen. Det spiller frit og let i de højere register og producerer en smuk og rig tone.

Funktioner og specifikationer

 • Kede størrelse: 1,22 cm (0.481 ")
 • Bell størrelse: 20,3 cm (7 3/8 ")
 • Bell materiale:Rose messing
 • Glide materiale:Nysølv
 • Finish:Klar lak Finish

Medfølgende tilbehør

 • Kasse:Træ Shell hårdt etui
 • Mundstykke:Kongen 12C Basun mundstykke