Hercules baryton saxofon sta med pind

418 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 24 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 43699

  • Stå at støtte Bari Alt/Tenor Sax.
  • Fold op Design.
  • Robust konstruktion.
  • Egnet til Gigging musikere

Hercules baryton saxofon sta med pind

detaljer

Denne Hercules stativ henvender sig til den gigging musiker, der har behov for at doble op på baryton saxofon samt en alt eller en tenor sax. En let sammenklappelig og kompakt design med en justerbar ryg støtte giver behov at holde to instrumenter med lethed og sikkerhed.

Produkt Ref: 43699

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Sikker og bærbar

Hercules stativ tilbyder førsteklasses beskyttelse for din instrumenter når ud af deres sager, samtidig med at den ikke vejer dig ned med et sæt voluminøse og stativ heavy. Alt i én baryton og alto/tenor sax stå folder væk i en kompakt form og altsax pind løsner helt, forlader en ergonomisk stå at bære rundt med. Støtten, selv er uncompramised, kan prale med en stand, der er både robust og meget stærk.