Elkhart 100TBA studerende Eb Alt Basun

1.816 kr. NORMALPRIS 2.422 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Bemærk: Vi har denne post på monitoren i vores York Showroom, og det er tilgængelige for køb. Hvis du er interesseret i at købe dette ex-display vare ring venligst vores salg & rådgivning Team på 0843 515 0600.

Opkald koster 5p pr minut plus dit telefonselskab adgang gebyr.

Anslået levering til dig: 13 Oktober 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 36263

 • Elkhart studerende Alt Basun i Eb.
 • Gul messing med klar lak Finish.
 • Ideel for studerende og øvede spillere.
 • Inkluderer sag og mundstykke

Elkhart 100TBA studerende Eb Alt Basun

Detaljer

Denne studerende alt Basun er et fantastisk redskab for enhver nybegynder søger for at begynde at spille instrumentet. Dens fantastiske byggekvalitet og tiltrækkende pris gør Elkhart alt Basun en fantastisk værdi for pengeinstrument, der vil være egnet til skoler.Produkt Ref: 36263

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Cupronikel Slides

Cupronickel slide og klokke kroppen brugt til at forlænge levetiden af instrumentet og at forhindre korrosion til instrumentet. Dette er særlig vigtigt på diasset, hvor eventuelle skader kan begrænse sin spilbarhed.

Perfekt til begyndere og konkurrencedygtig pris

Elkhart 100TBA er det perfekte instrument til at begynde at lære et messinginstrument, især for dem med kortere arme, der ville kæmpe med en tenor trombone. Dens let spilbarhed og nøjagtige intonation gør det et ideelt instrument uden en enorm prisseddel. Dias layout make The Elkhart 100TB Basun en gratis instrument at spille med minimal indsats og modstand for at få en vifte af diskenheder. Basunen er også lys, hvilket betyder, at vægten brugt på diasset tuning også lys for at skabe en afbalanceret følelse instrument. Stor pris på dette instrument gør det også et ideelt valg for den lejlighedsvise alt Basunisten hvor repertoiret for Eb Basun er få og langt imellem.

Medfølgende tilbehør

Inkluderet med Elkhart 100 TB Basun er en let sag med skulderstropper, hvilket gør transport af instrumentet til prøver og koncerter meget nemt. instrumentet inkluderer også en Elkhart mundstykke, som er udviklet specielt til denne vifte af basuner.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Gul messing
 • Finish: Klar lak Finish
 • Bell størrelse: 16.5.cm (6 1/2 ")
 • Kede størrelse: 1,31 cm (0,51 ")
 • Nøglen: EB

Medfølgende tilbehør

 • Kasse: Letvægts støbt kassert med skulderrem
 • Mundstykke: Elkhart Basun mundstykke