Elkhart 100FLP studerende fløjte, Pink

1.476 kr. NORMAL PRIS 1.968 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 55235

 • Ideel for studerende og øvede spillere.
 • Cupronickel med Pink lak krop.
 • Sølv forgyldt mekanismer.
 • Offset G og Split E.
 • indeholder letvægts lærred sag

Elkhart 100FLP studerende fløjte, Pink

detaljer
Elkhart 100FLP er en sensationel klingende og glat spille valg for dem der ønsker for at købe deres første fløjte. Udnytte store intonation, en cupronickel krop, en hjælpsom og nemt at bruge mekanisme som en attraktiv pris og gratis letvægts støbte lærred sag til at levere en fantastisk studerende fløjte. 100FLP kan prale med en attraktiv pink lakeret kroppen mod sølv forgyldt nøgler og mekanismer.Bemærk venligst - billede kun til reference.

Produkt Ref: 55235

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

God mekanismer

Elkhart 100FLP fløjte kommer med en split E mekanisme, der gør den lavere E en langt mere sikker og overskuelig. Uden Split E mekanisme, kan Bemærk lyd svag og ude af trit. Dette hindres gennem dette design. Det leveres også med en offset G konfiguration, som er bedre end inline G nøglen til mindre hænder eller yngre studerende. Lukket Tone huller også give sikkerhed med hver eneste tone og tillade en fuldt lukket hul for dem, der lige er startet ud på instrumentet.

Sølv forgyldt Instrument

Hele Elkhart studerende fløjte har været lavet af cupronickel organ og derefter pink lakeret. Dette giver den stor finish til det instrument, der er ønskeligt, at en fløjtenist udkig efter noget andet. Ud over kroppen, nøglerne har været forgyldt sølv at gøre en rigtig god kvalitet.

Medfølgende tilbehør

Inkluderet med Elkhart 100FLP er fløjte en letvægts lærred sag med skulderstropper, hvilket gør transport af instrumentet til prøver og koncerter meget nemt. Instrumentet inkluderer også en Elkhart headjoint, som er udviklet specielt til denne vifte af fløjter.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Kobbernikkel
 • Body Finish: Pink lak
 • Nøglen og Mech Finish: Forgyldt sølv
 • Mekanismer: Offset G og Split E
 • Footjoint: C Footjoint
 • Tone huller: Lukket
 • Nøglen: C

Medfølgende tilbehør

 • Kasse: Letvægts støbte lærred kassert med skulderrem