Elkhart 100BFH Bb studerende fransk Horn

2.869 kr. NORMALPRIS 3.825 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 36392

 • Elkhart 100BFH studerende fransk Horn.
 • Gul messing med klar lak Finish.
 • Ideel for studerende og øvede spillere.
 • 3 Ventil Horn i nøglen i Bb.
 • inkluderer sag og mundstykke

Elkhart 100BFH Bb studerende fransk Horn

Detaljer

Denne Miniature studerende fransk Horn er et fantastisk redskab for enhver nybegynder søger for at begynde at spille instrumentet. Dens store byggekvalitet og tiltrækkende pris gør Elkhart 100BFH fransk Horn en fantastisk værdi for pengeinstrument, der vil være egnet til skoler og orkestre både.Produkt Ref: 36392

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

BB Franch Horn

100BFH franske Horn er designet meget som begyndere instrument på grund af sin mere kompakt form og lysere vægt. Dette gør det mere spilbare for den yngre studerende. Denne franske Horn gør det også lettere for unge ensembler og undervisningstimer i Bb.

Holdbare Metal mekanismer

Elkhart fransk Horn kommer med metal mekanismer mellem tangenterne og de roterende ventiler. Dette er meget stærkere og mere holdbare end dens tilsvarende streng og langt mindre sårbar over for snapper og forskydning. Dias og roterende ventiler har været Coated indeni med en cupro-nikkel finish, som forhindrer, at instrumentet ruster på steder, hvor fugt er tilbøjelige til at opbygge. Dette sikrer en langvarig instrument, der ikke vil beslaglægge fra regelmæssig spiller.

Perfekt til begyndere

Elkhart 100BFH er det perfekte instrument til at begynde at lære en messing instrument. Dens let spilbarhed og nøjagtige intonation gør det et ideelt instrument uden en enorm prisseddel. Ventil og slide layout gør The Elkhart 100BFH en gratis instrument at spille med minimal indsats og modstand, der er nødvendige for at få en vifte af diskenheder.

Medfølgende tilbehør

Inkluderet med Elkhart 100BFH fransk Horn er en let sag med skulder stropper, så transport af instrumentet til prøver og koncerter meget nemt. instrumentet inkluderer også en Elkhart mundstykke, som er specielt designet til denne vifte af franske Horn.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Gul messing
 • Leadpipe og Bell materiale: Rose messing
 • Finish: Klar lak Finish
 • Ventiler: 3 rustfrit stål roterende ventiler
 • Nøglen: BB

Medfølgende tilbehør

 • Kasse: Letvægts støbt kassert med skulderrem
 • Mundstykke: Elkhart valdhorn mundstykke