Eastman Concertante antikke Cello sæt med guld niveau sæt op - boksen åbnet

kr. 13.860 NORMAL PRIS kr. 19.200 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Helt hånd-udformet fra Vælg Tonetræsorter
 • Vælg Gran Top og meget Flamed Maple tilbage
 • Monteret Swiss Model Ibenholt ploops og gribebræt
 • Guld niveau Setup med Larsen Cello strygere
 • Sinfonica taske og orkester * Brasiletto ottekantet buen

Eastman Concertante antikke Cello sæt med guld niveau sæt op - boksen åbnet

detaljer
Eastman Concertante celloen er det perfekte instrument for de fremrykkende musiker. Baseret på den oprindelige udformning af Stradivari cello, giver denne Concertante antikke Cello en stærk visuel og tonale personlighed respekteret blandt mellemliggende og avancerede kunstnere. Denne model er blevet behandlet til en Gold niveau Setup, som består af velanskrevne Larsen Cello strengene, der er professionelt udstyret og målt i overensstemmelse med broen, hvilket resulterer i en meget udtryksfulde og kraftige lyd, som komplimenterer cello stærk tonale personlighed. Leveres med en hvid Sinfonica Cello Case og et orkester * ottekantede Brasiletto bue med sølv beslag, giver Concertante antikke Cello utrolig kvalitet til en overkommelig pris.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 78550

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Om Eastman strenge

Grundlagt i 1992, Eastman strenge fortsat yde strengeinstrumenter og tilbehør lavet med traditioner og kvalitetsmaterialer tilknyttet elite instrumenter, men til en prisgruppe tilgængeligt for flere spillere. Crafting alle deres instrumenter og tilbehør i hånden, fremstilling Eastman strenge høj kvalitet instrumenter med mange af de ønskelige attributter af de ubetalelig instrumenter fra fortiden.

Meget Flamed Maple ryggen og ribbenene og vælg Gran Top

Brugen af ahorn og Gran tone træsorter er en gennemprøvet kombination på kvalitet celloer. Ahorn og Gran give en fokuseret og centreret, kraftig lyd med masser af krop og tonale varme, mens også gør en stærk og holdbar instrument. Skoven er hånd udvalgt baseret på deres alder, krydres og derefter håndskårne. Dette resulterer i en cello, som ser smuk og er meget hårdt iført, hjælpe spilleren udvikle deres egen unikke lyd.

Gold-niveau, der er oprettet med Larsen strenge

Hver Eastman Concertante Cello går igennem en gold niveau op, som sikrer, at apparatet er klar til at gå så snart du modtager den. Larsen strenge er blevet udvalgt for deres utrolige power og udtryk. Instrumentet er helt strippet ned og sadel er gemt til optimal højde og afstand til Larsen strygere og instrument. Dette resulterer i brugervenlighed play mens producerer maksimumsbeløbet for resonans og projektion. For mere information om Larsen strenge, skal du klikke på PDF-faktablad nedenfor vigtigste produktbillede.

Hvid Sinfonica Cello Case og orkester * bue.

Eastman Concertante Cello kommer med en hvid Sinfonica glasfiber Cello Case, som er let og giver utrolige beskyttelse. Orkestret * ottekantede Brasiletto buen med sølv beslag er et højt niveau bue af utrolig kvalitet til at komplimentere de tonale Karakteristik af Concertante Cello. Jævnt afbalanceret og let, fuldender denne bue Concertante sæt.

Specifikationer

 • Finish: Hånd anvendes antikke Spirit Finish
 • Krop: Håndskårne ahorn ryg, sider og ribben med Vælg Gran Top
 • Hoved: Monteret ahorn Despiau Bridge
 • Gribebræt: Fuld ibenholt
 • Tuning ploops: Ibenholt schweiziske Model
 • Tailpiece: Metal legering med justeringsanordninger
 • Topnut: Ebony
 • Endpin: Stål/Carbon Fibre Spike
 • Strings: Larsen Cello strenge
 • Længden af ryggen: 765 mm Full Size
 • Leveres med: Hvid Sinfonica glasfiber Cello Case og orkester * Brasiletto ottekantet buen med sølv beslag