Dorfler Cello Bue No.17, Pernambuco

2.337 kr. NORMAL PRIS 2.596 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 78937

  • Fineste håndlavede tysk bue.
  • Ideelle letvægtsdesign bare 0.065 kg.
  • Lavet af kvalitet Pernambuco.
  • Egnet til brug med Cello.
  • Professionel Model for en amatør pris

Dorfler Cello Bue No.17, Pernambuco

detaljer

Dorfler Cello Bue No.17 er kendt som en af de fineste håndlavede tyske buer. Denne model er en ottekantet stick, i stedet for runde ligesom No.15 & 16 buer, men er lavet af den samme høje kvalitet pernambuco. Den sofistikerede bue har en ebony frøen med hæl plade, store enkelt øje, tre del-knappen med øje og metal blanc snoede. Vejer kun 0.065kg denne letvægts bue er ideelt alle runde størrelse for enhver spiller.

Produkt Ref: 78937

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Barnes & Mullins

Albert Mullins og S. Bowley Barnes startede deres karriere sammen i 1894, hvor de producerede den berømte musical instrument kladde 'The Jo'. Da død, begge oprindelige partnere blev virksomheden solgt på. I juli 2009 Bruce Perrin og tidligere B & M salgsdirektør, Brian Cleary med held købt ud familien Barnes. De nu ejer i fællesskab virksomheden.