Denis Wick justerbar Cup trompet/Cornet Mute

347 kr. NORMAL PRIS 415 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 51442

  • Aluminium justerbar Cup Mute.
  • Hånd spundet For præcis konstruktion.
  • Anbefalet af alle Top musikere.
  • Perfekte kop Mute lyden.
  • Egnet til vafler og trompeter

Denis Wick justerbar Cup trompet/Cornet Mute

detaljer

Denis vægen justerbar Cup Mute er et fantastisk tilbehør til alle Kornet og trompet spillere. Featuring en polyester base og justerbar aluminium cup, kan timbral farve varieres på et øjeblik. Fremstillet ved hjælp af traditionelle hånd spinning teknikker, er absolut præcision garanteret. Denne dæmper er velegnet til både trompeter og Kornetter.

Produkt Ref: 51442

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Justerbar Cup Mute

Denis Wick justerbar cup dæmper er en fantastisk add-on til enhver messing-afspiller arsenal. Featuring en base med en justerbar aluminium cup polyester, der er en række tonale kombinationer, der kan havde med det - blot flytte det tættere på eller længere væk fra instrumentets klokke (eller Fjern alle sammen) for en anden lyd! Fantastisk til orkestrale, messing og vind band spillere, denne dæmper er en fantastisk følgesvend.

Traditionelle fremstillingsformer

Denis Wick selskab have stå med deres byggemetoder fra deres grundlagt år. Ved hjælp af en drejebænk spinning teknik, er dæmper håndskårne for at oprette et 'arbejde-hærdet' element. Dette gør stum, let og nem at bruge. Real cork brugt på dæmper til at sikre det er giver en tætsluttende pasform i klokke af instrumentet på alle tidspunkter.