DISC Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet

 • Video 1
kr. 23.609 NORMAL PRIS kr. 26.117 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Limited Edition Model at fejre 25 års Xeno trompeter
 • Xeno serie trækker sammen en kort af håndværk
 • Byder på Xeno 25th jubilæum gravering på Bell
 • Serie inspirerer spillere med utrolig power & projektion
 • Kombinerer gamle begunstigede funktioner med nye entydige specifikationer

DISC Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet

detaljer

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet design inkluderer en kombination af funktioner. For at give det en limited edition har kvalitet Yamaha indført nogle nye unikke specifikationer, samt overføre nogle gamle begunstigede funktioner over populære Xeno serie modeller. YTR-8335RS kommer med en professionel forsølvet krop med en Guld belagte trim. Dette design består af materialer af høj kvalitet, der sikrer fittings er pålidelige for kommende år. Xenos lange og hæderkronede historie har aktiveret denne model til at give blid modenhed og varm, karismatiske toner i en trompet. Inkluderet med denne trompet er en guld belagt version af TR16C4 mundstykke og en limited edition Xeno rygsæk-stil hårdt etui med blåt.

Produkt Ref: 71733

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Xeno 25th jubilæum

At fejre 25-årsdagen for deres Xeno trompet serien, Yamaha har indført limited edition YTR-8335RS model, indføre en kombination af gamle begunstigede funktioner med nye entydige specifikationer. I første omgang indført tilbage i 1990, trækker denne serie sammen en kort håndværk med fremragende instrument design og avanceret teknologi, samt erfaring, talent og drømme om beæret over kunstnere fra hele verden. Trompeter i denne serie inspirere spillere med deres utrolige power og projektion. Sammen med deres omdefineret modstand og reaktion har disse trompeter store tonale fleksibilitet. Xenos lange og hæderkronede historie har aktiveret denne model til at give blid modenhed og varme, karismatiske toner i en trompet.

Materialer af høj kvalitet og pålidelig Fittings

At være af sådanne ekstraordinære værdi til sine spillere, kombinerer YTR-8335RS nogle af de mest populære funktioner fra Xeno serien så langt med nogle nye unikke specifikationer til at give det en limited edition kvalitet. Den nye lysere og lidt mere åbne designet klokke funktioner et fantastisk 'Xeno 25th Anniversary' gravering, kan producere varme toner og ekstraordinære projektion. En anden synlig ændring til denne trompet design er den unikke buede dobbelt tuning slide bandage, der muliggør sonic fordele. Flydende form af denne skinne tilføjer ideelle modstand til en gratis-blæser vendt leadpipe design, mens den sjældne udgave af en dobbelt klammeparentes konfiguration giver stabilitet til instrumentets tone.

For yderligere at forbedre modstand Yamaha har nu forbedret højden af vigtigste slide vand centrale rendestenen. Enderne af nøglen vand er også blevet ændret og er nu kruset for bedre svar. Stempel knapper, ventil hætter og bunden caps er de samme som dem, der anvendes på Xeno kunstner Model. Tyndere ventil casing og stempler giver et instrument med den ideelle blæser modstand, samt forbedre trompeter respons på grund af ændrede vinklen af gren tube (kno)Dette skaber en ny luftstrømmen gennem stemplerne og en lettere blok. Reduceret godstykkelse kombineret med en lettere stempel gør svaret nemmere og mindre trættende for performer.

Fingrene har været gentage som nu muliggør rørsystem bøjninger i blok i en 90 graders vinkel, stigende modstand når blæser ned instrumentet og igen skabe en lysere tone. Stempel knapper, ventil hætter og bunden caps brugt alle til at forbedre den overordnede balance i instrumentet for optimal luftmodstand og forbedret tone. For at forbedre YTR-8335RS' professionelt look længere, disse dele er alle forgyldt. Hule-hoved 3: e valve slide prop skrue hjælper med at producere subtilt friere luftmodstand, mens også forbedring trompeter samlede spille føler. Knappen featured på det første slide af trompeten brugt til at finjustere den blæse modstand til at skabe bedre control. Den medium-large boring giver en tilstrækkelig mængde af modstand til at producere en lyse og centreret tone med masser af farve og karakter. Endelig tilføjer den tønde-formet Doppsko, overføres overfor Xeno kunstner model, yderligere dybde og rigdom at instrumentets klang. Dette design består af nogle af Yamaha's kvalitetsmaterialer af højeste og tilbyder pålidelige, holdbare fittings, der vil vare i mange år fremover.

Guld belagte mundstykke & Limited Edition Xeno sag

YTR-8335RS trompet kommer med en speciel forgyldte version af TR16C4 mundstykke, kan producere glatte lyde med tonale dybde. Også inkluderet med denne model er en limited edition rygsæk-stil solid kuffert. Sagen kommer i blå og giver undtagelse beskyttelse for denne sentimentale mester stykke.

Funktioner

 • Unikke buede dobbelt klammeparentes Tuning Diasdesign
 • Gratis-blæser vendt Leadpipe Design
 • Forgyldt Top og bund ventil hætter
 • Lysere skrue og prop på 3rd Valve Slide
 • Lettere A-Type one-piece franske perle Bell
 • Særlige forgyldte Version af TR16C4 mundstykke
 • Xeno 25th jubilæum klokke gravering

Specifikationer

 • Nøglen af: BB
 • Bell: Heldragter, gule messing
 • Bell Diameter: 127 mm (5")
 • Bar størrelse: Medium-Large
 • Finish: Sølv belagt med Guld belagte Trim
 • Medfølgende tilbehør: En forgyldt TR16C4 mundstykke & en Limited Edition rygsæk-stil Hard Case i Blue