Coppergate Professionel Trompet, fra Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
kr. 2.954 NORMAL PRIS kr. 3.401 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 2 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 2 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 266
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Coppergate Professionel Trompet
 • Messing krop med lakeret Finish
 • Medium vægt trompet og Monel ventiler
 • Stor Klarhed og Intonation
 • Kasse, Mundstykke og Klud.

Coppergate Professionel Trompet, fra Gear4music

detaljer

Coppergate Professionel Trompet er et højt kvalitets instrument for musikere, der er på vej op. Med en messing krop, "rose" hovedrør og et lakeret finish, lyder dette instrument ikke kun godt men ser også fantastisk ud. Den medium-large "bore" tilbyder fyldig lyd samt karakter og masser af klang. Trompeten kommer i en pakke med transportkasse og mundstykke.Produkt Ref: 11164

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionelt Design

Coppergates professionelle trompet har en medium-large "bore" (boring) som giver et instrument, der er let at spille og er kraftfuldt. Det er et velegnet instrument til musikere, der er på vej op, da den giver en stor klang med masser af projektion. "Rose" hovedrøret, kombineret med sølvbelagte ventilrør og en messinglakeret krop, giver en trompet der har en fantastisk lydkvalitet med karakter og "bid".

Håndværksmæssig høj kvalitet

Store anstrengelser er blevet gjort i designet og fremstillingen af dette instrument for at skabe en trompet, der hører til i de fornemmeste kredse. Monel stempel ventiler er både hurtige og lydløse, hvilket giver en avancerende musiker mulighed for at spille både smukt og hurtigt når det er nødvendigt. På den første og tredje stempelventil giver tommelfingerkrogen (thumbhook) og fingerloop'en (finger loop) muligheden for hurtig og kontrolleret kalibrering. Den tredje stempelventil har en mekanisk stoppe mekanisme, der forhindrer den i at falde af i enden. Endelig er stemmeslideren (tuning slide) blevet dobbelt afstivet for at give muligheden for nøjagtig stemning af instrumentet og stivhed til hele instrumentet.

Den fornemmeste kreds for den kræsne musiker

Coppergates Professionel Trompet tilbyder intonation og projektion, som både er præcis og klar. Selv i de ekstreme tonelejer på instrumentet, er tonen fuld af liv og har masser af karakter, som giver mulighed for musikalske forestillinger hver gang instrumentet spilles. Intonationen er præcis og sikker, så musikeren blot kan koncentrere sig om at skabe god musik.

Alt hvad du behøver

Med denne fantastisk trompet er der et væld af tilbehør, der kommer som standard. Trompeten kommer med sit eget mundstykke, der ubesværet kombinerer højere registere med en smuk tone. Derudover er en stilfuld transportkasse med bærehåndtag inkluderet for at beskytte instrumentet, når det ikke er brug eller når på vej til koncerter eller øvning.

Funktioner og specifikationer

 • Model: Mellemvægts Bb trompet
 • Krop: Messing og kobbernikkel
 • Finish: Guld lak
 • Ventiler: Monel
 • Medium Stor Bore størrelse: 11.65 mm
 • Klangstykke Diameter: 123 mm
 • Ventilstempler (valve slides): 1. / 3.
 • Vandklapper: 2
 • Medfølgende tilbehør

 • Fremragende hård transportkasse
 • Mundstykke
 • Klud til rengøring
 • Coppergate messinginstrumenter fra Gear4music

  Dette messingblæser sortiment blev lanceret i 2007 af Gear4music.com og er

  opkaldt efter den historiske gade indenfor Yorks bymure.

  Som en gade berømt for sin arv af vikinge håndværksmæssig dygtighed, rummer navnet Coppergate de samme principper om dygtighed og tålmodighed,

  der bruges på hvert Coppergate instrument.

  Coppergate messinginstrumenter er elegante og raffinerede. De er håndlavede til præcis specifikation og tilbyder et professionelt niveau af kvalitet og spilbarhed.

  Med et sortiment der dækker trompeter, kornetter, tenor- og baryton- og franskhorn, euphonier, basuner og tubaer, tilbyder Coppergate et varieret udvalg af høj kvalitets messingblæsere, der gør musikere i stand til at hæve nivauet til det næste trin.

  Coppergate instrumenter giver power og projektion, der bevarer deres afrundede, tonale karakter, hvilket gør dem til et elitært instrument for den kræsne musiker.

  Kombinationen af traditionelle samlingsteknikker med moderne produktionsteknologi gør, at Gear4music.coms Coppergate messinginstrumenter tilbyder et hidtil uset niveau af kvalitet og pålidelighed.