Conn-Selmer polske klud til sølv forgyldt instrumenter

40 kr. NORMALPRIS 47 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 10 Oktober 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 36976

  • Conn-Selmer klud til sølv forgyldt instrumenter.
  • Ikke-slibende materiale vil ikke skade dit Instrument.
  • Efterlader en usynlig Guard lag.
  • Forhindrer mod ødelæggende sved

Conn-Selmer polske klud til sølv forgyldt instrumenter

Detaljer

Denne Selmer polske klud er perfekt til rengøring og vedligeholdelse af enhver sølv forgyldt blæseinstrument. Kluden vil gøre dit instrument skinne som ny uden brug af andre rengøringsmidler.Produkt Ref: 36976

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Flot Design

Denne pudseklud er blevet specielt behandlet, således at det danner og usynlig belægning, der beskytter den sølv instrument mod fingeraftryk og potentielt skadelige sved. Dugen er fnugfri, hvilket betyder, at det ikke vil forlade fibre hele instrumentet. Fibrene brugt er ikke-slibende, hvilket betyder, at det ikke vil ridse performer instrument.

Denne pudseklud er udformet som den eneste rengøring objekt. Der er ikke behov for andre rengøringsmidler skal være ledsaget med denne klud.