Conn-Selmer DAS180 Avant Alt Saxofon, lakeret

7.810 kr. NORMALPRIS 9.403 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 36273

 • Inkluderer mundstykke, ligatur og sag.
 • Conn-Selmer «Avant» altsax, lakeret.
 • Nøjagtige Intonation.
 • Top kvalitet mekanismer & puder.
 • Velegnet til studerende

Conn-Selmer DAS180 Avant Alt Saxofon, lakeret

Detaljer

Denne saxofon er hyldet som en af de bedste studerende saxofoner tilgængelige, har en vidunderlig intonation, en herlig tone og let instrument til at spille. Inkluderet med saxofon er et mundstykke og ligatur at gøre det, så det er spilbare lige ud af boksen.Produkt Ref: 36273

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Perfekt begyndere Instrument

Conn-Selmer instrumentet er blevet hyldet som en fantastisk begyndere altsax, som kunne være egnet til udøvende kunstnere op til en klasse 6 standard. Det kan prale af stor intonation, et fantastisk lyd og en virkelig konkurrencedygtig pris, hvilket gør det til et fremragende valg som et første instrument, der vil vare længe, før der kræves et skridt op instrument.

Gennemtænkt Design

Denne gule messing trehjulet saxofon har været ribbede med en forstærket klokke afsnit at give styrke til instrumentet. Dette giver til gengæld en mere resonant lyd, som er meget nyttigt for nybegynder saxofonister. Læder pads og metal resonatorer give en kæmpe lyd og en stor sæl, hvilket gør det velegnet til begyndere at hjælpe med at skabe en stor tone. Tommelfinger resten kan også indstilles, så små hænder til at nå alle de ønskede noter til saxofonister.

Alt hvad du behøver

Ikke alene er der en fantastisk instrument på tilbud, men inkluderet i denne pakke er en gig bag, mundstykke og kork fedt. Gig-bag er en egnet til transport af saxofon rundt og med skulderstropper, det er virkelig nemt. PRIMO er perfekt rundt mundstykke for studerende og fagfolk mage. Det giver en stor tone og en fleksibilitet i området. Det inkluderer også ligatur og cap som standard.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale:Gul messing, klar lak Finish
 • Taster:Høj F #, C# - Bb tabel nøgle
 • Nøgler Finish:Messing
 • Toneholes:Underbyde
 • Tommelfinger krog:Justerbar
 • Key: EB

Medfølgende tilbehør

 • Kasse:Formstøbt Gig lærredstaske med skulderstropper
 • Mundstykke:Mundstykke med ligatur og Cap