Buffet RC Prestige A klarinet, 442 Hz

 • Video 1
 • Video 2
kr. 31.566 NORMAL PRIS kr. 36.158 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 14 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 14 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 2.052
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Buffet RC Prestige professionel klarinet sæt.
 • Afrikanske Blackwood kroppen og sølv forgyldt Keywork.
 • Designet af Robert Carree.
 • Indstillet til 442 Hz.
 • Leveres med hårdt etui, ligatur og Cap

Buffet RC Prestige A klarinet, 442 Hz

detaljer

Den Buffet Crampon RC Professional A klarinet er en ultimative valg for spillere, der er på udkig efter et instrument med supreme professionelle kvaliteter. Et instrument, der er designet af den kendte luthier Robert Carree, RC Prestige kan prale med en omhyggeligt udvalgte afrikanske Blackwood organ, som giver en fantastisk tone. Også inkluderet i denne pakke er en ligatur og cap, sammen med en hård bæretaske.

Produkt Ref: 76505

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bemærk - Hvis du ikke allerede har én du skal købe et mundstykke særskilt til brug med denne klarinet. Vælg fra vores klarinet mundstykke valg her.

RC Prestige klarinet

Den grundlæggende RC klarinet blev udviklet af Robert Carree, hvis initialer er gennemført en række klarinetter i 1975. Den væsentligste forskel mellem RC og RC prestige er nøje udvalgte træ, der brugt, giver en særlig opmærksomhed til de akustiske og æstetiske kvaliteter af instrumentet. Det træ, der er brugt giver en fokuseret og smukke tone, giver den performer ytringsfrihed og fleksibilitet under udførelsen, ideel til den professionelle musiker.

Professionelt RC Design

Aftegne sig indslag i denne klarinet er dens udelukkende designede bore, som inkluderer internt poleret tone huller. Ikke alene giver dette en god respons, men det giver også ensartethed i alle registre af instrumentet. Som et resultat, har RC en stor stabilitet, der har vundet over mange professionelle musikere. Den implementerede ægformet inde klokke form giver en større lyd projektion. For at undgå revner eller skader, har hver del været beskyttet med en metal ring til at danne et mere resistente segl.

Top kvalitet mekanismer

Med en Buffet RC klarinet, du køber nogle af de bedst designede og fremstillede klarinetter på markedet. Rustfrit stål stænger og pivot skruer er sølv belagt for at give styrke, holdbarhed og en stor flot look. Maillechort keywork (en legering af kobber, zink og nikkel) har været kolde smedede og forgyldt i kobber og derefter sølv plating. Dette giver en glattere finish og en længerevarende sæt af materialer. Vandtæt GT pads mødes underbyde tone huller til at skabe en fantastisk sæl og en lyd, der er fuld af tone. Efter alt dette, er instrumentet justeret og tunet til nøjagtige målinger af erfarne teknikere, før det forlader fabrikken.

Alt hvad du behøver

Denne klarinet kommer med en overflod af tilbehør, som du har brug for at komme i gang. Først og fremmest kommer instrumentet med en sag, hvilket gør transport af klarinet til koncerter og prøver meget let. Det inkluderer også en Buffet ligatur og reed.

Specifikationer

Kroppen
 • Body materiale: Omhyggeligt udvalgte afrikanske Blackwood
 • Bar størrelse: Lidt bredere end lignende modeller
 • Toneholes: Indhak, internt poleret
Nøgler og mekanismer
 • Antal nøgler og ringe: 17 nøgler, 6 ringe
 • Keywork Finish: Kolde smedede Silver, kobber og sølv forgyldt
 • Fjedre: Blå nål Springs
 • Stænger og Pivot leddene: Rustfrit stål, sølv forgyldt
 • Tommelfinger resten: Justerbar
 • Pads: GT vandtætte materialer

Medfølgende tilbehør

 • Dobbelt Attache sag
 • Buffet ligatur
 • Fælles landbrugspolitik
 • Reed