Buffet Gitte Alt saxofon, sølvbelagt kobber krop & messing nøgler,

 • Video 1
37.981 kr. NORMAL PRIS 42.201 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 29 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 2.469 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 77372

 • Genfødsel af Buffet crampons professionelle saxofoner.
 • Røde kobber organ med sølv Plating & lakeret messing nøgler.
 • Håndlavede blomster gravering.
 • Design er inspireret af den legendariske Super Dynaction & S1 modeller.
 • Giver spillere med traditionelle musikalske Excellence

Buffet Gitte Alt saxofon, sølvbelagt kobber krop & messing nøgler,

detaljer
Den Buffet Gitte Altsaxofon er en genfødt instrument, der nu har evner og kvaliteter for at opfylde behovene i den moderne dag musikalske marked. Med ændringer som design og uniquity af sax du kan virkelig se, at Buffet har trukket dette produkt fra hinanden til at fokusere på detaljerne. Nu klar til at levere de musikalske industrier største krav til Buffet crampons saxofon er blevet relanceret.

Produkt Ref: 77372

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Genfødsel af Buffet crampons professionelle saxofoner

Gitte annonceret lanceringen af deres helt nye Buffet crampons professionelle saxofoner baseret på deres originaler. Buffet har forvandlet denne saxofon for at opfylde de behov og forventninger til den musikalske industrien i denne moderne tid. Ordet Senzo betyder forfader på japansk, så er relevante for dette produkt, fordi den Crampon saxofon vifte trækker sammen Buffet's traditionelle musikalske ekspertise og deres moderne design tilgang.

Denne nye serie af saxofoner har været inspireret af de legendariske Super Dynaction og S1 modeller, mens også holde dem genkendelige runde lyder der Buffet er kendt så godt, med nogle ekstra forbedringer undervejs.

Et enestående Instrument

Den Buffet Saxs er originale på grund af deres evne til at producere lethed af spille for brugere samtidig også giver gratis blæser i hvert register. Spillere kan variere deres musik spænder bredt fra fløjlsagtig lav til imponerende lyse høje toner, at udtrykke deres stil af musik.

Intonation

Buffet har arbejdet hårdt på at perfekt intonation af sax for at producere et instrument, der er i stand til at spille udvidet og forbedret intervaller af tuned lyde.

Hals bar fleksibilitet

En anden funktion, der var yderst betragtet var halsen bar fleksibilitet. Buffet øget fleksibilitet af spille hele saxofons register.

Håndlavede blomster gravering

Bruges til at fremhæve sølv valgt i fremstillingen af selve saxofoner, håndlavede blomster gravering er en reel add-on til dette produkt, som et nødvendigt skridt i retning af omlægning af den Buffet Crampon saxofoner.

Ren kobber organ

Buffet's ren kobber organ giver fuld rørige varmt lyde, der er egnede til klassisk musik.

Møde dagens musikalske krav

Buffet har udsat deres saxofoner til kritik af dagens marked ved at håndplukke delene af instrumentet de synes skulle være bedre for at opfylde nutidens musikalske krav. Ved at ændre disse komponenter Buffet nu har en up-to-date sax med alt hvad en spiller har brug for.

Specifikationer

 • Key: EB
 • Organ: Røde kobber organ med sølv Plating, lakeret messing Keywork
 • Palm nøgler: Justerbar
 • Fjedre: Blå stål
 • Pads: læder med Metal resonatorer
 • Bell: Håndlavet i Frankrig med unikke gravering
 • Hals: BC-patenteret resonans hulrum i nakken