Buffet Gitte Alt saxofon, med børstet kobber krop & messing nøgler

 • Video 1
kr. 34.163 NORMAL PRIS kr. 39.133 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 30 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 30 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 2.221
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Røde kobber organ med børstet Finish & gule messing Keywork
 • Velegnet til professionelle spillere
 • Har en læder Pads med Metal resonatorer
 • Fuld rørige varmt lyder egner sig til klassisk musik
 • Er udstyret med kasseen, ligatur og Reed

Buffet Gitte Alt saxofon, med børstet kobber krop & messing nøgler

detaljer

Den Buffet Gitte Altsaxofon har en rød kobber organ med en børstet finish. Populære blandt fagfolk for sin evne til at yde fuld rørige varmt lyde, egnet til klassisk musik. Denne model er blevet genfødt til at opfylde behovene i dagens marked. Designet er også udstyret med justerbar palm nøgler, gul messing keywork, blå stålfjedre, læder pads, håndlavede klokke med unikke gravering og BC-patenteret resonans hulrum i nakken.

Produkt Ref: 77334

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Buffet Crampon Selmer

Siden 1825 Buffet har udviklet sig omkring anerkendelsen af dens instrument fremstilling. Garantien for sådanne kvalitet er charme til en spillers hjerte og da alle produkter er lavet i enten Frankrig eller Tyskland workshops denne kvalitet er konstant pålidelig. Alle arbejdstagere start som lærlinge til at lære alt, hvad de skal fra dygtige håndværkere, men de vigtigste færdigheder er engagement, lidenskab og tålmodighed. Siden fødsel næsten hver Buffet instrument er løbende testet og udviklet. Lytte til sine spillere behov, Buffet er tilpasset instrumenterne til at klare perioden i tid.

Gitte

Gitte annonceret lanceringen af deres helt nye professionelle saxofoner, baseret på deres originaler Buffet har forvandlet denne saxofon for at opfylde de behov og forventninger til den musikalske industrien i denne moderne tid. Ordet Senzo betyder forfader på japansk, så er relevante for dette produkt, fordi den Crampon saxofon vifte trækker sammen Buffet's traditionelle musikalske ekspertise og deres moderne design tilgang. Denne nye serie af saxofoner har været inspireret af de legendariske Super Dynaction og S1 modeller, mens også holde dem genkendelige runde lyder der Buffet er kendt så godt, med nogle ekstra forbedringer undervejs.

Røde kobber organ

Buffet's ren kobber organ giver fuld rørige varmt lyde, der er egnede til klassisk musik.

Høj kvalitetsdesign

Den Buffet Senzo saxofon i en original på grund af dens evne til at producere lethed af spille for brugere samtidig også giver gratis blæser i hvert register. Spillere kan variere deres musik spænder bredt fra fløjlsagtig lav til imponerende lyse høje toner, at udtrykke deres stil af musik Buffet har arbejdet hårdt på at perfekt intonation af sax for at producere et instrument, der er i stand til at spille udvidet og forbedret intervaller af tuned lyde. En anden funktion, der var yderst betragtet var halsen bar fleksibilitet Buffet øget fleksibilitet af spille hele saxofons register. Bruges til at fremhæve den ren kobber valgt i fremstillingen af selve saxofoner, håndlavede blomster gravering er en reel add-on til dette produkt, som et nødvendigt skridt i retning af omlægning af den Buffet Crampon Selmer saxofoner.

Anbefalede professionel saxofon

Den Buffet saxofon sortiment kommer med et væld af viden og erfaring fra nogle af de fineste håndværkere i verden. Lavet i Markneukirchen i Tyskland, vil denne saxofon sikre mange års problemfri afspilning gennem sin lethed til at servicere og vedligeholde.

Alt hvad du behøver

Den Buffet Senzo saxofon kommer med et udvalg af tilbehør, gør det muligt for spillere at komme i gang så snart pakken ankommer. Inkluderet er en ligatur og reed, samt en sag, der giver mulighed for nem opbevaring og rejser til og fra skole, prøver, koncerter og koncerter.

Specifikationer

 • Nøglen af: EB
 • Krop: Røde kobber med børstet Finish & gule messing Keywork
 • Palm nøgler: Justerbar
 • Fjedre: Blue Steel
 • Pads: læder med Metal resonatorer
 • Bell: Håndlavet i Frankrig med unikke gravering
 • Hals: BC-patenteret resonans hulrum i nakken
 • Medfølgende tilbehør: Kuffert, ligatur og Reed