Buffet Crampon guddommelige Bb klarinet

kr. 43.458 NORMAL PRIS kr. 49.780 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 28 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 28 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 2.825
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Naturlige afrikanske Blackwood, valgt organ
 • Velegnet til professionelle spillere
 • Udstyret med læder og naturkork Pads & Blue stål fjedre
 • Fokuseret, rige toner spille jævnt i alle registre
 • Klarinet er udstyret med kasseen, ligatur og Reed

Buffet Crampon guddommelige Bb klarinet

detaljer

Den Buffet Crampon Selmer guddommelige Bb klarinet har været forsket og udviklet af Paul Meyer, kombinere omfattende erfaring og innovation for at give et andet valg for professionelle spillere. Den Buffet Crampon Selmer guddommelige har den samme hul placering som Tosca model, som giver mulighed for bedre intonation i hvert register. En forbedret bore begunstiger fleksible register-passage og friere blæser under de mest ambitiøse stykker. Denne klarinet er fremstillet af grenadilla træ med øverste fælles grønne linje tone-hullers slots, der hjælper til at stoppe muligheden for utætheder. Dette produkt er 60 gram lettere takket være dens afløste metalringe med carbon wire. Klarinet lethed giver exceptionel balance, større vibrationer og friere blæser. Ligesom Tosca model kommer de guddommelige klarinetter med en lav F korrektion nøgle. Uden at ændre den musiker kapaciteter forbedret nye keywork og spatler klarinets ergonomi. Guddommelige er upåklagelig intonation samt en ubegrænset potentiale for et stort udvalg af tonale tegn på grund af sin lethed, fokus og forenklet poly-cylindrisk boring. Lavet af den bedst valgte naturlige afrikanske blackwood, den Buffet Crampon Selmer guddommelige Bb klarinet blander innovation og tradition i perfekt harmoni. Guddommelige er udstyret med en sag, ligatur og reed.

Produkt Ref: 76503

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bemærk - Hvis du ikke allerede har én du skal købe et mundstykke særskilt til brug med denne klarinet. Vælg fra vores klarinet mundstykke valg her.

Buffet Crampon Selmer

Siden 1825 Buffet har udviklet sig omkring anerkendelsen af dens instrument fremstilling. Garantien for sådanne kvalitet er charme til en spillers hjerte og da alle produkter er lavet i enten Frankrig eller Tyskland workshops denne kvalitet er konstant pålidelig. Alle arbejdstagere start som lærlinge til at lære alt, hvad de skal fra dygtige håndværkere, men de vigtigste færdigheder er engagement, lidenskab og tålmodighed. Siden fødsel næsten hver Buffet instrument er løbende testet og udviklet. Lytte til sine spillere behov, Buffet er tilpasset instrumenterne til at klare perioden i tid.

Den guddommelige klarinet

Forsket og udviklet af Paul Meyer, blev den guddommelige klarinet bragt til livet under forsøget på at finde nye akustik. Denne model har den samme hul placering som Tosca klarinet, gør det muligt bedre intonation gennem alle sine registre. Boringen design er også blevet forbedret med egenskaber som fleksible register-passage og gratis blæser, poly-cylindrisk er et populært valg blandt fagfolk. Omhyggeligt udvalgte giver afrikanske blackwood fokuseret, rene toner som giver spilleren ytrings- og fleksibilitet mens de udfører.

Grenadilla træ kroppen

I modsætning til andre modeller, den guddommelige klarinet har en naturlig valgt afrikanske blackwood (ellers kendt som Grenadilla) krop. Drage fordel af dette træ kroppen er den hidtil uset tone, der er begunstiget af alle professionelle musikere og har været det professionelle valg af træ i årtier.

Nøgler og mekanismer

Den Buffet guddommelige klarinet har et enkelt design med 19 taster og 6 ringe. Alle keywork er sølv eller forgyldt, hvilket er længe varig og ergonomiske - giver brugervenlighed play for travle fagfolk. Dette kombineret med en justerbar tommelfinger resten, gør det guddommelige meget rart at spille. Alle tone huller er blevet underbudt og kombineret med læder og naturkork pads, skaber en stor sæl med bedre intonation og tonale karakter.

Anbefalede professionel klarinet

Den Buffet klarinet sortiment kommer med et væld af viden og erfaring fra nogle af de fineste håndværkere i verden. Lavet i Markneukirchen i Tyskland, vil denne klarinet sikre mange års problemfri afspilning gennem sin lethed til at servicere og vedligeholde.

Alt hvad du behøver

Den Buffet guddommelige klarinet kommer med et udvalg af tilbehør, gør det muligt for spillere at komme i gang så snart pakken ankommer. Inkluderet er en ligatur og reed, samt en sag, der giver mulighed for nem opbevaring og rejser til og fra skole, prøver og koncerter.

Klarinet specifikationer

 • Nøglen af: BB
 • Pitch: 440/442 Hz
 • Krop: Naturlige afrikanske Blackwood, valgt
 • Bar: Poly-cylindrisk
 • Tons: Metal udjævnede-
 • Tone hul Slots: I grøn-linje på den øverste fælles
 • Carbon Wire: Tønde, lavere fælles og Bell
 • Propper: Syntetisk på Tenon, (kræver smøremiddel)
 • Tønder (2): 2,55" og 2,59"
 • Taster: 19
 • Ringe: 6
 • Tommelfinger resten: Justerbar
 • Mekanismer: EB håndtaget og lav F korrektion nøgle
 • Keywork Finish: Sølv eller forgyldt
 • Keywork og mekanik: Smedet nøgler, kobber og sølv
 • Fjedre: Blue Steel
 • Pads: 100% vandtæt materiale (GT), læder og naturkork
 • Medfølgende tilbehør: Kuffert, ligatur og Reed