Buffet Crampon 'Tradition' A klarinet

kr. 30.938 NORMAL PRIS kr. 35.439 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 1 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 1 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 2.011
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Grenadilla træ kroppen og forsølvet Keywork
 • Traditionelle bar Design baseret på den legendariske BC20
 • Leveres med Solid solid kuffert, ligatur og Reed
 • Unplated nøgleposter
 • Indstillet på 440 hz

Buffet Crampon 'Tradition' A klarinet

detaljer

Den Buffet Crampon Tradition klarinet, BC1216L-2-0, er den nyeste add-on til den Buffet professionel udvalg, at bringe tradition og innovation sammen for at give et andet valg for den professionelle spiller langs side den populære Buffet RC Prestige og R13 Prestige klarinetter. Med sin helt nye bar design, der tager inspiration fra BC20 klarinet, BC1216L-2-0 klarinet er utroligt gratis blæser og giver den tonale fokus og vægt, der fører spillere til det Buffet mærke. Denne klarinet har upåklagelig intonation samt en ubegrænset potentiale for et stort udvalg af tonale tegn på grund af sin lethed, fokus og forenklet poly-cylindrisk boring. Den Buffet Tradition klarinet blander innovation og tradition i perfekt harmoni, hvilket resulterer i en hårdt iført klarinet producerer renhed, som skal sammenlignes med det af den menneskelige stemme.

Produkt Ref: 76523

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bemærk - Hvis du ikke allerede har én du skal købe et mundstykke særskilt til brug med denne klarinet. Vælg fra vores klarinet mundstykke valg her.

Tradition Design

Med sin nye poly-cylindrisk boring design, 'Tradition' klarinet er inspireret af de tonale Karakteristik af pre-1950 klarinet design samtidig de mest smidige og slidstærke attributter forbundet med moderne spiller. Cylindrisk boring design baseret på den model, der gav fødsel til den moderne professionelle klarinet, BC20, komplimenter R13 og RC bore familier, tilføje en ny acoustic dimension til den Buffet butik.

Le søn à l & rsquo; état pur,

Oversat til at betyde 'Lyder i sin reneste niveau'. Dette er en af de mange måder at beskrive skønhed og tonale karakter af den nye Tradition klarinet. Denne model repræsenterer en klarinet i dens mest naturlige og rene form, uden fokus på unødvendige ændringer eller teknologi.

BC20 Inspireret bar Design

Den nye poly-cylindrisk boring design kombineret med Tosca inspireret tone hul placering resulterer i et instrument, der præsenterer et klart fokuseret og vægtet lyd egnet til alle miljøer og spille stilarter. Disse nyskabelser resultere i spilleren er i stand til at fokusere mere på tekniske aspekter, lilletrommere end at give udtryk for og embouchure ændringer for at opnå deres tonale begær.

Top kvalitet mekanismer

Med nogen Buffet klarinet, du køber en af de bedst designede og fremstillede klarinetter på markedet. Rustfrit stål stænger og pivot skruer er sølv belagt for at give styrke, holdbarhed og et stilfuldt look. Maillechort keywork (en legering af kobber, zink og nikkel) har været kolde smedede og forgyldt i kobber og derefter sølv plating. Dette giver en glattere finish og en længerevarende sæt af materialer. Vandtæt GT pads mødes underbyde tone huller til at skabe en fantastisk sæl og en lyd, der er fuld af tone. Efter alt dette, er instrumentet justeret og tunet til nøjagtige målinger af erfarne teknikere, før det forlader fabrikken. Som en hyldest til klarinetter af årtier tidligere, de centrale stillinger er efterladt i deres nøgne, at give en vintage og æstetisk tiltalende resultat.

Ekstra tilbehør

Den Buffet 'Tradition' klarinet kommer med et væld af tilbehør, herunder en mørk naugahyde nye generation pochette sag, ligatur og cap, og rengøring og vedligeholdelse materialer. Et mundstykke er ikke inkluderet.

Specifikationer

Kroppen

 • Body materiale: Omhyggeligt udvalgte farves afrikanske Grenadilla/sort træ
 • Bar form: Cylindrisk
 • Toneholes: Indhak, internt poleret

Nøgler og mekanismer

 • Antal tangenter og ringe: 18 nøgler, 6 ringe
 • Keywork Finish: Kolde smedede Silver, kobber og forsølvet
 • Fjedre: Blå nål Springs
 • Stænger og Pivot leddene: Rustfrit stål, forsølvet
 • Tommelfinger resten: Justerbar
 • Pads: GT læderbetrukne naturkork

Medfølgende tilbehør

 • Dobbelt Attache taske
 • Buffet ligatur
 • Fælles landbrugspolitik
 • Reed