Boss DB-90 Dr Beat Metronome

 • Video 1
kr. 1.085 NORMAL PRIS kr. 1.244 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 10 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 10 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 71
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Rykke metronomen og klik på spor indstillinger
 • Rytme Coach øvelser
 • Instrumentet og MIDI-input
 • Bossmest avancerede metronom

Boss DB-90 Dr Beat Metronome

detaljer
Dette professionel standard metronomen, og klik på spor tilbyder de bredeste dataområder funktioner nogen af BOSS DB serien. Med udvidelig pads og hurtigt redigerbar noten underinddelinger og rytme patters DB-90 er et must for Tidsmålingen musikere.

Ring til vores Boss specialister for at få yderligere oplysninger på: 0843 155 0500

Produkt Ref: 12412

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
 • Den mest avancerede metronome tilgængelige
 • Udløser input adgang til unikke rytme Coach øvelser
 • MIDI in for synkronisering til ydre sequenceren hastigheder
 • PCM lyde med "drum maskine" stil mønstre
 • 50 hukommelser
 • Menneske-stemme greve

Den alsidige og professionel Dr. Beat

øvelse i stil med flagskib for linjen Dr. Beat Metronome. Den nye DB-90 er indlæst med kvalitet lyde og tromme mønstre at gøre din øvelse sessioner mindre verdslige og mere musikalsk. Der er en rytme Coach funktion med en indbygget mikrofon, en reference-tone funktion for tuning, et Instrument input, MIDI-input og andre praktiske værktøjer til at gøre læring, sjov og effektiv. Hurtig rytme tilpasning med Note Mixing funktion, snesevis af play-langs tromme mønstre også bygget i dedikeret skyderne, knapper, roterende opkald, og store baggrundsbelyste LCD for brugervenlige operation 4 metronome (herunder menneskelige stemme) lyder Reference Tone funktion gør det let at kontrollere tuning af øret øvelse med rytme træneren ved at forbinde en V-Pad (valgfri) gummi pads og akustiske trommer kan også påvises via indbygget mic direkte forbindelse med guitar og bas, plus hovedtelefon monitor Footswitch styre for hands-free play/stop og MIDI-input til sync til eksterne sequencer

Bedre Beats, bedre øvelse

Funktionen Note Mixing kan du straks oprette en række beats ved at justere niveauer af fem forskellige note værdier. Skyderne på frontpanelet, knapper og en stor roterende opkald give instant, praktisk adgang til at redigere parametre. Vælge fire forskellige Klik lyde, herunder en menneskelig voice-optælling lyd, der kan hjælpe dig ved din plads i baren. DB-90 er også udstyret med realistiske PCM tromme mønstre, for at udvikle din nøjagtighed og rytmisk føler effektivt.

Tilslut til rytme Coach

Udvid dine rytmiske horisonter med rytme Coach. Denne innovative Følg-langs funktion har fire uddannelse tilstande til at hjælpe med at opbygge din nøjagtighed, hastighed og udholdenhed. Med DB-90's indbyggede mikrofon, kan du bruge funktionerne rytme Coach med akustiske trommer eller tilsluttes inputtet, der udløser en Roland V-Pad. Spille og diagram dine fremskridt. Mange anvendelser

Trommeslagere kan oprette forbindelse til DB-90 via Roland V-Pads eller den interne mikrofon. Guitarist og bassist kan direkte tilsluttes DB-90 uden andre fiskeredskaber nødvendigt og overvåge via forbundne hovedtelefoner praktisk taget alle typer instrumentalist kan drage fordel af DB-90's funktioner. Og for dem, der ønsker at synkronisere til en ydre sequenceren for mere udførlige akkompagnement, kan de gøre det med DB-90 MIDI-input. Denne fase-orienterede funktion er særligt nyttigt til trommeslagere