Besson Prestige BE2028 Cornet, forgyldt sølv

 • Video 1
kr. 25.392 NORMAL PRIS kr. 29.085 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 26 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 26 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.650
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inkluderer Deluxe hårdt træ-Shell sag & vedligeholdelsessættet
 • Tilbyder professionel forsølvet Finish
 • Egnet til professionelle spillere og Avid musikere ens
 • Højkvalitets udstyr til pålidelig præstation
 • Designet og udviklet af dagens førende fagfolk

Besson Prestige BE2028 Cornet, forgyldt sølv

detaljer
Den Besson Prestige BE2028 kornet har en hyrde crook, vigtigste tuning dias, 3rd valve slide udløsere, forgyldte finger knapper, caps, udløsere og waterkeys og monel stempler. Færdige med sølv plating og en hånd hamret 4,88" gule messing bell, denne model er ideel til professionelle spillere og ivrig musikere ens. Et fint udvalg af tone farver og en centreret tone er, hvad giver denne klarinet med uendelige musikalske muligheder. BE2028 er designet og udviklet af dagens førende fagfolk. Denne model har en langt mere fokuseret og intens lyd end den populære suveræne Kornet og er i stand til at opfylde de mest krævende ambitioner. Den store ventil handling betyder ingen musik vil nogensinde være for hurtigt for kornet. BE2028 er udstyret med en sag, lyre, mundstykke og care sæt.

Produkt Ref: 80508

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Referencen for Brass Bands

Besson er navnet mest forbundet med brass band Fællesskaber. Engagement i deres forskning og udvikling er påvist gennem konstant forbedring af eksisterende modeller, bedre Cope med de stadigt skiftende krav og stilarter af den moderne komponist og performer.

Prestige kornet

Prestige kornet siges at være konstant udviklet af dagens førende spillerens, sikre uendelige muligheder for alle. Denne model har en langt mere fokuseret og intens lyd end Besson's suveræne Kornet og er i stand til at reagere på de mest krævende ambitioner. Til trods for denne forskel har Prestige stadig mange af de samme spille egenskaber som den gamle 921 model, elsket af fagfolk i 70 's og 80 's. Ligesom andre moderne Besson instrumenter denne Prestige har avancerede ventil handling, hvilket betyder ingen musik vil være for hurtigt for det.

Gul messing Bell

Gul messing er almindeligt anvendt som uædle metaller til messing instrumenter. En standard blanding af 70% kobber og 30% zink hjælper med at give en fokuseret lyd med en solid kerne, produceret med meget lidt modstand.

Design

Dens række tone farver og centreret tone gøre dette isvaffel skiller sig ud fra resten. Ud over dette har prestige et unikt vigtigste tuning dias, shepherd's crook, Guld belagte finger knapper, caps, udløsere og vand nøgler. En 4,88" hånd-hamret, gule messing klokke og forsølvet kroppen både slutte den imponerende design.

Alt hvad du behøver

Den Besson Prestige kornet kommer med alt hvad du behøver for at komme i gang lige ud af boksen, så ikke spilde tiden og få praktiserer så snart din pakke ankommer. Inkluderet i denne pakke er en deluxe hård træ-shell kasse med en skulder rem og en ekstern tilbehør pose. Ud over dette leveres kornet med et mundstykke, lyre og care sæt.

Funktioner

 • Shepherd's Crook
 • Vigtigste Tuning slide og 3rd Valve Slide udløsere
 • Forgyldte Finger knapper, Caps, udløsere og Waterkeys

Specifikationer

 • Nøglen af: BB
 • Bell Diameter: 4,88"
 • Bell Finish: Hånd hamret gule messing
 • Bar størrelse: . 468"
 • Waterkeys: 2 håndtag-stil, smedede
 • Ventiler: Top sprunget hånd-overliggende Monel stempler
 • Finish: Forgyldt sølv
 • Tilbehør: Deluxe hårdt træ-Shell sag med skulderrem og eksterne tilbehør pose, Lyre, Care Kit og mundstykke