Bach Standard 17D Basun mundstykke, lille skaft

550 kr. NORMAL PRIS 836 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 19 December 2016

Tilføj til kurv

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 36753

  • Bach 17D små skanken Basun mundstykke.
  • Forgyldt sølv.
  • Lyse Tone, mere egnet til høje Register.
  • Lille skaft for mindre boring instrumenter.
  • Egnet til Jazz Trombonists

Bach Standard 17D Basun mundstykke, lille skaft

detaljer

17 D mundstykket er velegnet til jazz trombonists, der kræver den øverste oktav instrument til at være let opnåelige for lange perioder. Den lyse tone og modstand mod denne mundstykket gør det en stor mulighed for alle jazz solister.Produkt Ref: 36753

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Lille diameter og lavprofil Cup

Denne Basun mundstykke er udviklet til den udøvende kunstner, der regelmæssigt bruger tid i de højere register af instrumentet. Som et resultat, giver dette masser af modstand, som er nødvendige for den høje register at spille. Den resulterende tone er lyse og strålende, hvilket gør det til en fantastisk jazz basunist mundstykke.

Medium-Wide rand form

17D mundstykke har en medium-wide fælgstørrelse, der anvendes ved alle messing spillere. Dette giver mulighed for læberne til at bevæge sig korrekt høj og lav noter uden at det er for lille, således at skære læberne, eller alt for bredt, at det begrænser høje toner.

Lille skaft mundstykke og Medium hals

Dette mundstykke har en lille skaft, som er designet til mindre kede tenor basuner. Derudover små skanken mundstykker vil også være passende for baryton horn og ældre euphoniumer med små og mellemstore bar. Alle Bach Standard mundstykker kommer med en Medium størrelse hals. Det betyder, at det vil producere en endda svar til alle registre af instrumentet.

For mere information om design og et katalog af Vincent Bach Basun mundstykker, se venligst nedenstående PDF.

Funktioner og specifikationer

  • Dybde af Cup: Lavvandede
  • Diameter af Cup: 24.20 mm
  • Fælg form: Medium-dækkende.
  • Hals størrelse: Medium (5,85 mm)