3/4 størrelse kontrabas kasser fra Gear4music - B-Stock

kr. 1.100 NORMAL PRIS kr. 1.692 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Felt foret interiør
 • Højde-75 Inches
 • Øverste Bout-20 Inches
 • Lavere Bout-26 tommer
 • Interne bredde-19 Inches

3/4 størrelse kontrabas kasser fra Gear4music - B-Stock

detaljer

Høj kvalitet lærred dækket hårdt skumgummi kufferten egnet til tre kvart størrelse (3/4) instrumenterBemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 78798

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne letvægts hård bæretaske giver en praktisk og robust metode til transport af dit instrument. Sagen er et Fjervægt hårdt skumgummi kuffert, med en felt foret interiør og et lærred eksteriør med lynlåse. Sagen har stropper, en zippable ark musik lomme, en indre bue lomme og hjul for let transport. Et praktisk kompromis mellem en besværlig solid kuffert og et spinkelt gig bag, 3/4 kontrabas kasser fra Gear4music vil give passende beskyttelse og portabilitet for din bas.

Dimensioner

 • Lavere Bout: 660 mm
 • Talje: 440 mm
 • Øvre Bout: 540 mm
 • Organ længde: 1200 mm
 • Totallængde: 1840 mm

  Inkluderer 1 års garanti

  Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

  Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

  Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

  Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.