Sækkepiber

Gear4Music.com

Sækkepiber er synonymt med folkemusik i Skotland og Irland, og bruges i militære musikkorps eller som et solo instrument, ofte ved formelle lejligheder såsom bryllupper, festivaler og højtider såsom Edinburgh Tattoo. De producerer en fuld lyd, bestående af en vedvarende drone og en melodisk linje. Lyden af sækkepiber er fuldkommen unik - intet andet lyder ganske som dem, men en ru tilnærmelse kan nås et sted mellem den pibende tone fra en oboe og den dynamiske fanfare fra en trompet. View All Information

Sækkepiber

Første 12 produkter viser

Om saekkepibe

Saekkepibe kunne have dateres tilbage til romerske eller prae-romerske epoker som musikkens Oxford historie antyder, at en skulptur af saekkepibe blev fundet pa et Mellemosten skulptur fra 1000 F.kr.

Dele af en saekkepibe

Posen er en lufttaet beholder, der holder luften og regulerer dens flow gor det muligt for spilleren at sustain konstant lyd. Spilleren blaeser luft ind i det gennem en ovnen eller pumper luft ind i det med baelge. Materialer, der anvendes til poser varierer fra dyrehud og syntetiske materialer.

Chanter er melodi ror og spilles med to haender. Den abne karakter af roret betyder, at det er svaert for en spiller at stoppe instrument fra klingende, sa de fleste saekkepibe musik folger en konstant, legato lyd, som resulterer i melodiost næsten uforglemmelige lyden forbundet med disse instrumenter.

Chanter Reed er installeret pa toppen af chanter og er, hvad spilleren bruger til at producere lyden.

Saekkepibe droner er de ror, som producerer en konstant harmonisere note i hele spillet. Drone er generelt udformet i to eller flere dele med en glidende joint, saledes at banen kan justeres.

Saekkepibe ovelse Chanters er brugt for begyndere for at lære at spille og brugt ogsa af flere erfaringer spillere at ove og forbedre deres faerdigheder.

Traeblaeser nyheder

Roland FR-4 X og FR-4XB Digital harmonikaer kommer snart

Nye digitale harmonikaer fra Roland, kommer snart til Gear4music.... Mere »

Roland V-Accordion softwareopdatering

Roland har afsløret en softwareopdatering til FR-8 X V-Accordion.... Mere »

De 7 bedste instrumenter til børn Under 7

Mange forældre ønsker at få deres barn til at tage op et instrument tidligt i livet. Musik kan være en sjov og givende aktivitet for børn, men at vide hvor du skal begynde, kan være vanskelig. Her er vores top picks for ideel forret instrumenter til børn under 7.... Mere »

Børn mere musikalsk end deres forældre

Philharmonia Orchestra, baseret i London, har bestilt forskning for at finde ud af, hvor musikere i morgen kan komme fra.... Mere »

Klassiske BRIT Award vindere er offentliggjorte

2013 Classic BRIT Awards fandt sted i aftes på Royal Albert Hall.... Mere »

Det officielle - Gear4music er UKs mest populære Musical Instrument forhandler!

Retail uge for nylig navngivet Gear4music.com blandt de top 10 mest populære musik hjemmesider i Storbritannien.... Mere »