Basguitar tasker & Etuier

Vores bas Guitar tasker & Etuier rumme alle former og stilarter af bas guitarer. Tasker & Etuier er et vigtigt tilbehør til bassister søger for at transportere deres værdifulde instrumenter sikkert.

View All Information

Basguitar tasker & Etuier

Første 124 produkter viser

Om bas tasker & kasser

Den nemmeste måde at beskytte din bas er med en bas taske eller kasse. Basguitarer skal stå meget imod, især hvis du spiller live shows og er på tour. Hos Gear4music.com der findes to typer bastasker.

Polstrede tasker er favorable, fordi de giver en god mængde af beskyttelse, er lette at bære og har ofte ekstra lommer og skulderremme for nem transport. Polstrede tasker beskytter dog ikke mod temperaturændringer.

I modsætning hertil giver hårde kasser fremragende beskyttelse mod temperatur, fugtighed og fysiske skader og er afgørende for lange transporter eller flyvninger. Sammenlignet med andre modeller indenfor opbevaring, er en hård kasse langt den sikreste og hvis den er sikret korrekt i en hård kasse kan næsten intet ske med instrumentet.

Basguitar nyheder

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 streng ærgrede og båndløs bas Guitar

Ukonventionel er hvad Ibanez gør bedst, SRAS7 bringer bedst af begge verdener til den moderne musiker med dets kombination båndløs og ærgrede fretboards,... Mere »

SJC og Tre Cool præsentere Mike Dirnt Custom Kit til jul

I et forsøg på samarbejde design, SJC Custom Trommes og grøn dag trommeslager Tre Cool har udviklet en custom trommesæt til at matche band mate Mike Dirnt signatur bas... Mere »

Gear4music vil strømpe Gibson 2017 vifte

At bringe et levende stænk af farve, variationer over klassiske modeller og uovertruffen tone, Gear4music er stolte af at lagerføre rækken Gibson 2017.... Mere »