KRK Studie Monitors

Gear4Music.com

KRK systemer blev grundlagt i 1986 og specialiserer sig i produtktion af monitors du kan stole på. Produkter ingeniører og kunstnere både kan sætte deres tro på til, og som kan levere en sand akustisk fortolkning af et mix. Det er derfor KRK er blevet til industriens ledere i denne højt specialiserede lyd monitor marked. View All Information

KRK Studie Monitors

Første 38 produkter viser

KRK subwoofere

Første 6 produkter viser

Om KRK

KRK er en af verdens mest respekterede monitoren producenter med fokus pa praecision og aerlighed i design. KRK mener, at det er afgorende at optagelse ingeniorer er bemyndiget til at hore alle subtile nuancer af lyden bliver gengivet.

KRK monitor intervaller begynde med ROKIT serien. Pa de mere overkommelige side af skalaen er disse nojagtige monitore ideelle til sovevaerelse, projekt og mindre pro studios. VXT serien er det naeste skridt op, ideel til pro recording studios, broadcast studios og seriost projekt studios med mere power, mere nojagtigt og flere monteringsmuligheder.

Hvis du leder efter en passiv monitor, KRK har den R6, som er en passiv version af ROKIT 6. Det er ideelt for enhver anvendelse, hvor en eksisterende forstærker er allerede pa plads.

KRK nyheder

KRK annoncere nye RP4 og RP10 Studie Monitors

KRK har afsløre to helt nye studio monitor modeller - RP4 og RP10-3 henholdsvis til deres populære G3 serie.... Mere »

Focusrite, Novation og KRK Pris Drops - alle slutter 28 februar!

Spar pa udvalgte Focusrite, Novation og KRK gear, tilbyder tilgaengelig for en begraenset periode.... Mere »

KRK Rokit RP G2 monitor eksklusiv besparelser!

KRK Rokit RP5 og RP6 RP8 G2 tilgængelige med enorme besparelser i eksklusive Gear4music tilbud.... Mere »