KRK Studie Monitors

Gear4Music.com

KRK systemer blev grundlagt i 1986 og specialiserer sig i produtktion af monitors du kan stole på. Produkter ingeniører og kunstnere både kan sætte deres tro på til, og som kan levere en sand akustisk fortolkning af et mix. Det er derfor KRK er blevet til industriens ledere i denne højt specialiserede lyd monitor marked. View All Information

KRK Studie Monitors

Første 42 produkter viser

KRK subwoofere

Første 4 produkter viser

Om KRK

KRK er en af verdens mest respekterede monitoren producenter med fokus pa præcision og aerlighed i design. KRK mener, at det er afgorende at optagelse ingeniorer er bemyndiget til at hore alle subtile nuancer af lyden bliver gengivet.

KRK monitor intervaller begynde med ROKIT serien. Pa de mere overkommelige side af skalaen er disse nojagtige monitore ideelle til sovevaerelse, projekt og mindre pro studios. VXT serien er det næste skridt op, ideel til pro recording studios, broadcast studios og seriost projekt studios med mere power, mere nojagtigt og flere monteringsmuligheder.

Hvis du leder efter en passiv monitor, KRK har den R6, som er en passiv version af ROKIT 6. Det er ideelt for enhver anvendelse, hvor en eksisterende forstærker er allerede pa plads.

KRK nyheder

KRK lancere nye V-serien vifte

Med en nyligt renoverede look og design, KRK levere varen igen... Mere »

Ny KRK Studio Subwoofer serie

KRK har annonceret udgivelsen af tre nye subwoofere.... Mere »

Spar op til 43% fra Normalpris på KRK VXT Studie Monitors

Alvorlige besparelser skal foretages på KRK VXT studio monitor serien på Gear4music.... Mere »