Studie Monitor Mærker

Med et stort udvalg af Studio Monitors fra producenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested, har vi en fantastisk samling af nogle af de førende mærker i studio højttaler teknologi. Studie Monitors tendens til at være mere robuste end Hi-fi højttalere, eftersom de skal håndtere ubehandlede kilder, pludselige stigninger i volumen og andre højtryks lyde. View All Information

Studie Monitors Topsælgere

Første 21 produkter viser

Om Studio monitors

Studio Monitor højttalere er væsentlige, når man mixer lyd til en professionel standard. De giver en flad respons og er designet til at sende en unbiased lyd, så brugeren kan mixe nøjagtigt og tro mod det originalt indspillede materiale.

Nærfelts-monitors, såsom M-Audio BX5's, er typisk af lavere power og er designet til at blive brugt i umiddelbar nærhed. En subwoofer kan undertiden anvendes i kombination med nærfeltshøjttalere, for at kompensere for manglen på lav frekvens på mindre modeller.

Studio Monitor nyheder

Musikmesse 2015: Munro Sonic æg 100 Monitoring System

Æg 100 Monitoring System fra Munro Sonic har været designet til at give den største nøjagtighed i nærheden af marken.... Mere »

Focal Alpha monitore på lager!

Den mest overkommelige Studie Monitors endnu af Focal er nu tilgængelige på Gear4music.... Mere »

Musikmesse 2013: Yamaha indføre nye HS Studio Monitor sortiment

Yamaha har lanceret den nye HS række nearfield studio monitorer - HS5, HS7 og HS8, plus HS8S subwoofer.... Mere »