Adam Studie Monitors

Gear4Music.com

Siden lanceringen i 1999 ADAM er blevet en af de mest omtalte producenter i professionel monitor, brugt i et stigende antal berømte og prestigefyldte studios rundt omkring i verden. ADAM studie monitors er blandt de mest pålidelige og ønskelige lyd optagelse produkter tilgængelige og hos Gear4music arbejder vi meget tæt sammen med ADAM for at tilbyde deres verdensberømte samling. View All Information

Adam Studie Monitors

Første 36 produkter viser

Adam Studio subwoofere

Første 8 produkter viser

Adam Monitor stativ

Første 0 produkter viser

Adam Studie Monitors

Efter ti år for at være på markedet, så ADAM Studie Monitors en række nye teknologiske nyskabelser. Oprindelige ART driver konstruktion var helt omlagte og blev kendt som X - ART (eXtended accelererende bånd teknologi).

Med denne nye ART teknologi, Adams nye X - ART Diskanter og mellemtone-enheder er kendetegnet ved en udvidet frekvensområde og højere effektivitet i forhold til deres forgængere. For at realisere den fulde båndbredde for X - ART diskant på op til 50 kHz, ADAM udviklet deres egne A/B forstærker med en båndbredde på op til 300 kHz, hvilket har medført betydelige forbedringer til lydgengivelse af ADAM monitore.

I dag, tilbyder ADAM en række unikke Studio-skærme, der modtager rave reviews og påskønnelse fra audio eksperter og audio optagelse ingeniører over hele verden.

Studio Monitor nyheder

JBL LSR6325P Bi-forstærket Studio Monitor reduktioner

En fremragende audio løsning til den moderne dag producent blanding processer, JBL LSR6325P Studie Monitors er i øjeblikket tilgængelige med en enorm reduktion... Mere »

Alesis afsløre M1 Active MKIII overvåge og ophøje 4 højttalere

En ny generation i lydgengivelse, MKIII og ophøje 4 udnytte Alesis» æret fremstilling kvalitet/design til at bringe lyd kvalitet som aldrig før.... Mere »

NAMM 2017: JBL lancere 705P, 708 P Studio monitore

Professionel kvalitet audio monitore er smagen af år på dette års NAMMJ. Perfekt kan tilpasses til enhver akustisk miljø, JBL 705P / 708P er en tusindkunstner.... Mere »