Adam Studie Monitors

Gear4Music.com

Siden lanceringen i 1999 ADAM er blevet en af de mest omtalte producenter i professionel monitor, brugt i et stigende antal berømte og prestigefyldte studios rundt omkring i verden. ADAM studie monitors er blandt de mest pålidelige og ønskelige lyd optagelse produkter tilgængelige og hos Gear4music arbejder vi meget tæt sammen med ADAM for at tilbyde deres verdensberømte samling. View All Information

Adam Studie Monitors

Første 31 produkter viser

Adam Studio subwoofere

Første 8 produkter viser

Adam Monitor stativ

Første 0 produkter viser

Adam Studie Monitors

Efter ti år for at være på markedet, så ADAM Studie Monitors en række nye teknologiske nyskabelser. Oprindelige ART driver konstruktion var helt omlagte og blev kendt som X - ART (eXtended accelererende bånd teknologi).

Med denne nye ART teknologi, Adams nye X - ART Diskanter og mellemtone-enheder er kendetegnet ved en udvidet frekvensområde og højere effektivitet i forhold til deres forgængere. For at realisere den fulde båndbredde for X - ART diskant på op til 50 kHz, ADAM udviklet deres egne A / B forstærker med en båndbredde på op til 300 kHz, hvilket har medført betydelige forbedringer til lydgengivelse af ADAM monitore.

I dag, tilbyder ADAM en række unikke Studio-skærme, der modtager rave reviews og påskønnelse fra audio eksperter og audio optagelse ingeniører over hele verden.

Studio Monitor nyheder

ADAM Audio Team op med Native Instruments at tilbyde brugerne gratis Plugins

Med to plug-ins op til 199 euro, kan brugere, der køber en A77X mellem 24/10/2016-31/01/2017 opleve enestående lydkvalitet på en brøkdel af prisen.... Mere »

ADAM Audio tilbyde 10% rabat forfremmelse til studerende

For dem, der ønsker at købe et par af ADAM Audio studio monitorer og spar penge, ikke lede længere! ADAM Audio har netop lanceret deres studerende Cashback Program.... Mere »

KRK lancere nye V-serien vifte

Med en nyligt renoverede look og design, KRK levere varen igen... Mere »