Studio Mikrofoner

Studio mikrofoner er afgørende for enhver musiker som søger at optage deres musik. Den mikrofon, du bruger kan drastisk ændre lyden du fanger og derfor er det vigtigt at få den rigtige mikrofon til jobbet. View All Information

Mest populære Studio mikrofoner

Om Studio mikrofoner

Studio mikrofoner | Nar det kommer til at vaelge den korrekte mikrofon til optagelse af der er ingen rigtige eller forkerte svar. Hver mikrofon har sin egen unikke karakteristika, der kan gore dem gode for et bestemt instrument eller sanger.

For eksempel, ville en Stormembran kondensatormikrofon passe en akustisk guitar eller vokalist pa grund af dens bred frekvensgang og evne til at opfange meget roligere lyde. Pa den anden side, kan en dynamisk mikrofon vaere bedre tunet til en larmende guitar forstærker eller lilletromme som det er i stand til at fastholde hojt lydtryk uden at blive beskadiget eller miste sonic klarhed.

Vi lagerforer en række Studio mikrofoner fra alle top maerker sasom Shure, AKG, sE Electronics og Rode.

Mikrofon nyheder

Rode mikrofoner annoncere Redesign af 3 Top produkter

Tre af Rode's stå ud optagelse tilbehør får opgraderinger.... Mere »

Shure fejrer 75 år med Unidyne!

for 75 år siden, blev Shure Unidyne mikrofonen født. Selv hvis du ikke genkender navnet, vil du helt sikkert genkende udseendet af denne ikoniske mic.... Mere »

Blue mikrofoner 'Hampton' søger efter nye navn

Tidligere pa aret pa NAMM Show, bla mikrofoner afslore en lille-membran kondensatormikrofon, give det midlertidige navn af 'Hampton'.... Mere »