Violiner

Violiner fra Gear4music: vi har arbejdet utrætteligt for at udvikle og raffinere en række kvalitet violiner til meget overkommelige priser, og vi er nu en af de førende Violin detailhandlere i Europa. Violiner er tilgængelige i en række størrelser herunder 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 og 4/4, med Gear4music studerende violiner er ideel til folk som er nybegyndende med violin. Vores Archer violiner tilbyder en præmie kvalitet alternativ for ambitiøse violinister, med en fuld og rige tone, som vil behage de mest dygtig violin spillere.

View All Information

Mest populære violiner

Første 17 produkter viser

Violin oplysninger

Violin historie: Selvom violiner har antik oprindelse, erhvervet de mest af deres moderne karakteristika fra Luthiers i 1500-tallet Italien. Det var først i 1800 og barokken, violin begyndte at formere med respekteret komponister såsom Antonio Vivaldi og Johann Sebastian Bach ved hjælp af violiner i deres kompositioner. Siden da har violinen vundet meget kærlighed og respekt fra hele verden som både en solo og koncert instrument, og violiner er nu spillet af musikere i en lang række musikalske genrer herunder Klassisk, jazz, folkemusik, punk og rock'n'roll.

Violin er en fire-strenget akustisk musikinstrument, der spilles med en bue. Det leder violin familien af instrumenter, der også indeholder viola, cello og kontrabas. Lyd genereres normalt ved at trække i buen, som består af en stav indeholder en strimmel hest hår, på tværs af violin strengene, selvom plukning af strengene i hånden - kendt som pizzicato - også er en almindeligt anvendt teknik til at oprette en anden tone og resonans. Harpiks gnides på bue hår for at sikre sine glatte progression i alle violin strenge.

Vælg den rigtige størrelse violin

Når du køber en violin, især for børn, er et af de vigtigste aspekter at huske størrelsen. Ved hjælp af en violin eller bue, der er alt for store eller små kan gøre spil vanskelige og som sådan forskellige størrelser af violin er tilgængelige som passer størrelsesforholdet for afspilleren.

Halv størrelse violiner: typisk for børn i alderen mellem seks og ti, med en arm længde på omkring 20 til 22 tommer.

3/4 Størrelse violiner: gearet til for ni-11 aldersgruppe arm længder omkring 22 til 23,5 cm

Fuld / voksen størrelse violiner: for dem med våben af 23.5 tommer eller længere.

Violin nyheder

Yamaha YSV-104 første Silent Violin til funktionen SRT Power System

Yamaha's nyeste post i en verden af lydløs violiner udnytter en stat-i-den - art SRT Power System til at forbedre og optimere din tone i en øvelse miljø... Mere »

Gear4music nu strømpe Hidersine

Hidersine orkester instrumenter anses for at være 'højdepunktet af feltet'.... Mere »

Eastman strygere produkter på lager fra Gear4music

Høj kvalitet Eastman violiner, bratscher, celloer og kontrabasser er nu tilgængelige på Gear4music.... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha indføre YEV serie af elektriske violiner

Med dens design inspiration fra den økologiske skønhed af træ, enkelhed i rene linjer og komfort i letvægts den nye YEV serie kombinerer design med innovative Yamaha lyd til at skabe en fantastisk live-performance instrument.... Mere »

De 7 bedste instrumenter til børn Under 7

Mange forældre ønsker at få deres barn til at tage op et instrument tidligt i livet. Musik kan være en sjov og givende aktivitet for børn, men at vide hvor du skal begynde, kan være vanskelig. Her er vores top picks for ideel forret instrumenter til børn under 7.... Mere »

Børn mere musikalsk end deres forældre

Philharmonia Orchestra, baseret i London, har bestilt forskning for at finde ud af, hvor musikere i morgen kan komme fra.... Mere »

Klassiske BRIT Award vindere er offentliggjorte

2013 Classic BRIT Awards fandt sted i aftes på Royal Albert Hall.... Mere »

Stentor strengeinstrumenter nu tilgængelig på Gear4music

Stentor sælge flere violiner end nogen anden virksomhed i verden. Vi finde ud af, hvorfor deres strengeinstrumenter er så populære.... Mere »

Børnene opfordres til at holde sig til et musikinstrument

En af verdens førende violinister har talt for hårdt arbejde og øvelse til at blive bedre til at spille et instrument.... Mere »

Uenighed om ægtheden af Titanic violin

Historisk samfund i Storbritannien og USA har sat spørgsmålstegn ved ægtheden af instrumentet.... Mere »