Harper

Harpe, som også omtales som strengeinstrument, er et knipset strengeinstrument, som består af en lodret søjle, en S-formet hals, en klangbund (eller ressonanskasse og en bund. Disse dele danner rammen, hvor op til 47 strenge er fastgjort mellem halsen og klangbunden. Harper bruges i forskellige genrer, men især i symfoni orkestrer og inden for folkemusik.

View All Information

Harper

Første 10 produkter viser

Om Harper

Harper bestar af en hals, resonator og strygere. Harpe findes i tidlige solo orkesterstykker i concerti ved mange barokke og Klassisk compossers. Det er ogsa brugt regelmaessigt i opera og i dag i Jazz og populaer musik.

Beromte harpe dele kan findes i "Hun er Leaving Home" af The Beatles, Cher's 'sigojnere, vagabonder & tyve' og 'Boogie Nights' af hedebolgen.

Harpe og streng nyheder

Musikmesse 2016: Yamaha indføre YEV serie af elektriske violiner

Med dens design inspiration fra den økologiske skønhed af træ, enkelhed i rene linjer og komfort i letvægts den nye YEV serie kombinerer design med innovative Yamaha lyd til at skabe en fantastisk live-performance instrument.... Mere »

De 7 bedste instrumenter til børn Under 7

Mange forældre ønsker at få deres barn til at tage op et instrument tidligt i livet. Musik kan være en sjov og givende aktivitet for børn, men at vide hvor du skal begynde, kan være vanskelig. Her er vores top picks for ideel forret instrumenter til børn under 7.... Mere »