Celloer

Celloer fra Gear4music er blevet udviklet over mange år ved samarbejde med nogle af de bedste Cello producenter fra hele verden. Siden 2003 har vi leveret topklassekvalitet celloer til meget konkurrencedygtige priser.

View All Information

Cello bestsellere

Første 26 produkter viser

Hvis du vælger den rigtige størrelse Cello

Som med alle instrumenter fra strengefamilien er det at vælge den rigtige størrelse cello vigtigt. En cello, der er for lille eller for stor til dens bruger vil være sværere at spille. At vælge den rigtige Cello størrelse bestemmes normalt på grundlag af alder, højde og kropslængde.

Størrelsesguide af Celloer

1/4 størrelse - i alderen 5 til 7 - højde op til 120 cm, kropslængde 51 til 58 cm
1/2 størrelse - i alderen 7 til 11 - højde op til 137 cm, kropslængde 66 til 70 cm
3/4 størrelse - i alderen 11 til 15 - højde op til 152 cm, kropslængde 66 til 70 cm
4/4 størrelse - alderen 16+ - højde 152 cm og over, kropslængde 76 cm og over

Orkestrale nyheder

Musikmesse 2016: Yamaha indføre YEV serie af elektriske violiner

Med dens design inspiration fra den økologiske skønhed af træ, enkelhed i rene linjer og komfort i letvægts den nye YEV serie kombinerer design med innovative Yamaha lyd til at skabe en fantastisk live-performance instrument.... Mere »

De 7 bedste instrumenter til børn Under 7

Mange forældre ønsker at få deres barn til at tage op et instrument tidligt i livet. Musik kan være en sjov og givende aktivitet for børn, men at vide hvor du skal begynde, kan være vanskelig. Her er vores top picks for ideel forret instrumenter til børn under 7.... Mere »

Børn mere musikalsk end deres forældre

Philharmonia Orchestra, baseret i London, har bestilt forskning for at finde ud af, hvor musikere i morgen kan komme fra.... Mere »