Strygere

Strygere er lige så populære i dag som de nogensinde har været. På Gear4music har vi arbejdet hårdt for at udvikle en række stryger-instrumenter, der opfylder behovene for begyndere og avancerende spillere. Violiner, bratscher, celloer, kontrabasser og Harper fås i størrelser fra 1/16 til 4/4, vi kan tage højde for spillere i alle aldre og evner. View All Information

Bedst sælgende strengeinstrumenter

Om streng instrumenter

Strengeinstrumenter udgør hovedparten af en Klassisk orkester, men kan ses brugt af folkemusik og jazzmusikere. De større trehjulet streng instrumenter har tendens til at have lavere standpladser – tonehøjde er virkelig bestemmes strenglængde, tykkelse og spændinger.

Med en række farvet instrumenter samt elektriske celloer, violiner og dobbelt basser, vi kan hjælpe, uanset hvad dine krav til streng instrument.

Strengeinstrument nyheder

Gear4music nu strømpe Hidersine

Hidersine orkester instrumenter anses for at være 'højdepunktet af feltet'.... Mere »

Eastman strygere produkter på lager fra Gear4music

Høj kvalitet Eastman violiner, bratscher, celloer og kontrabasser er nu tilgængelige på Gear4music.... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha indføre YEV serie af elektriske violiner

Med dens design inspiration fra den økologiske skønhed af træ, enkelhed i rene linjer og komfort i letvægts den nye YEV serie kombinerer design med innovative Yamaha lyd til at skabe en fantastisk live-performance instrument.... Mere »