Equalizere

Equalizere er et vigtigt redskab for enhver levende lydtekniker; de kan vaere noglen til at opna den perfekte balance af frekvenser til den bedste mulige lydEn Equalizer har forskellige anvendelser sasom at fjerne uonsket lyd, reducere feedback og gor visse instrumenter skiller sig ud i blandingen.

View All Information

Equalizers

Første 51 produkter viser

Om Signal processorer

Equalizers brugt til at skræddersy lyden fra en forstærker giver mere kontrol over en lyde tone end der kan opnås ved hjælp af enkle diskant og bas kontrolelementer. Equalizers kan bruges til at kompensere for akustiske egenskaber i forskellige miljøer og kan øge eller klippe ud forskellige frekvensbånd til at kompensere for forskellige rum Akustik.

Hos Gear4music.com har vi en forskelligartet markering af signal processorer spænder fra 9 bandet grafisk equalizers ret op til 31 bandet grafisk equalizers tillader Custom lydstyrke for hver mærke. Rost EQs, såsom Behringer FBQ800 grafisk equalizer giver en kompakt signalbehandling løsning med dens patenteret FBQ feedback detection system.

Signal Processor nyheder

NAMM 2016: JHS pedaler frigive mere Information om madkasse 500-serien

JHS pedaler madkasse 500 serien - JHS' mest beundrede guitar effekter i et nyt studie-ready format til applikationer med trommer og vokal.... Mere »

NAMM 2016: JHS pedaler drille ny madkasse 500 serie

JHS pedaler har givet en forsmag på deres madkasse 500 serie produkter, som vil være officilly afsløret på NAMM 2016.... Mere »

Focusrite ISA en Analog Forforstærker - 20% rabat

Focusrite tilbyder 20% rabat på ISA én mikrofon preamp, for en begrænset periode.... Mere »