Dynamiske processorer

Første 0 produkter viser

Om Signal processorer

Dynamisk behandling er et af de mest effektive værktøjer en indspilning ingeniør, studio teknikkeren eller lyd teknikkeren har for at sikre alle disse vigtige dele, som har registreret vil faktisk blive hørt i den definitive mix. Kunne hæve bind, reducere støj og lækage, forhindre overbelastning, ændre angreb eller sustain, reducere sibilance eller pop og holde et konsistent niveau at reducere behovet for anden forarbejdning.

Dynamisk behandling kommer under kategorierne af komprimering, begrænse, ekspansion og gating og alle disse er udbredte i optagelse studios. Hos Gear4music.com har vi et stort udvalg af dynamisk signal processorer fra førende producenter. Rost dynamisk signal processorer såsom dbx-266XL dual kompressor / gate brugt bredt til deres alsidighed og fremragende sonic præstation.

Signal Processor nyheder

NAMM 2016: JHS pedaler frigive mere Information om madkasse 500-serien

JHS pedaler madkasse 500 serien - JHS' mest beundrede guitar effekter i et nyt studie-ready format til applikationer med trommer og vokal.... Mere »

NAMM 2016: JHS pedaler drille ny madkasse 500 serie

JHS pedaler har givet en forsmag på deres madkasse 500 serie produkter, som vil være officilly afsløret på NAMM 2016.... Mere »

Focusrite ISA en Analog Forforstærker - 20% rabat

Focusrite tilbyder 20% rabat på ISA én mikrofon preamp, for en begrænset periode.... Mere »