Mikrofon Forforstærkere

Mikrofon-forforstærkere bruges i optagelsesstudier til at øge og forbedre signalet fra en mikrofon for at få det bedste ud af den når man optager. Hos Gear4music.com har vi et bredt udvalg af mikrofon-forforstærkere, der vil hjælpe dig med at få den rette lyd. Mange avancerede forforstærkere indeholder også kompressorer, equalizers og andre effekter. Den vellidte Focusrite Octopre MK-II har VCA-baserede kompressorer der efterligner karakteren af deres berømte Red 3.

View All Information

Mikrofon Preamps

Første 105 produkter viser

Om mikrofon Pre-Forstærkere

Hvis du lige er begyndt, har vi prisvenlige preamps såsom Behringer MIC100 Tube eller kunst Tube MP V3 der giver ægte ventil varme og karakter med enkle input og output.

Til det mere alvorlige studio miljø derhjemme eller professionelt har vi en række dobbel, 4 og 8 kanal preamps tilgængelig fra førende producenter såsom TL Audio og Universal Audio.

Mikrofon Pre-Forstærker nyheder

Focusrite ISA en Analog Forforstærker - 20% rabat

Focusrite tilbyder 20% rabat på ISA én mikrofon preamp, for en begrænset periode.... Mere »

10 Live vokal mikrofoner Under £100

Uanset om du kører en stor professionel PA system, et medium sæt op eller en lille karaoke aften, er der en mic for dig i vores guide til budget vokal mikrofoner.... Mere »

Digitale trådløse Power kommer til den legendariske Shure SM58

Shures nye digitale trådløse vokal mikrofon System giver intelligent digital tilslutning, lydkvalitet og den berømte SM58 vokal klarhed, der er leveret i næsten et halvt århundrede.... Mere »