Cajons

Cajon er hurtigt ved at blive en af de mest populære percussion instrumenter i dagens forskellige musikscene men menes at have været oprindeligt udviklet omkring kystnære Peru i det tidlige 19. Cajons er perfekt til brug i Latin og verden musik eller for disse unplugged akustiske koncerter og udendørs forestillinger.

View All Information

Mest populære Cajons

Første 18 produkter viser

Cajon tilbehør & Hardware

Første 37 produkter viser

Om Cajons

Cajon tromme er en simpel instrument med en kompleks lyd. Nogle mennesker tror, at Cajon stammer fra brugen af shipping kasser som improviseret slagtojsinstrumenter. Fra denne ydmyge begyndelse er Cajon nu et enormt populære instrument findes i mange forskellige typer af musik.

Cajon gor forskellige lyde, afhaengigt af hvor og hvordan det er ramt - alt fra en dyb baslyd til en skarp snare virkning. Om det at give den hele rytmesektion eller optraeder som en del af en bredere ensemble Cajon er et powerfuldt instrument i haenderne pa bade begyndere og eksperter.

For Cajon er spillere der ingen regler. En nybegynder kan let lokke ud en god rytme fra tromme, men i haenderne pa en ekspert Cajon producerer en rig, resonant og kompleks lyd. Med lidt ovelse kan enhver nybegynder begynde at mestre finesser af Cajon!

Cajon nyheder

NAMM 2016: Roland afsløre Hybrid Instrument EF-10 EL Cajon

Indførelse af innovative elektroniske lagdelt cajon fra Roland.... Mere »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniske trommesæt

Indarbejde den al-ny TD-25 V-Tromme modul, som giver en dynamisk og interaktiv føler, to nye Roland V-Drums sæts Erstat TD-15.... Mere »

NAMM 2015: Sabian store og grimme bækkener

Sabian har lanceret et helt nyt sæt af ride bækkener, store og grimme sortiment. Disse kraftig bækkener producere en mørk, økologisk og ufuldkommen lyd.... Mere »