Peavey bas guitar

Gear4Music.com

Hos Gear4music.com, dækker vores Peavey Bass Guitar sortiment et bredt udvalg af Peavey bass guitarer herunder den populære Millennium, Zodiac, Grind og Cirrus sortiment. Som Peavey videreforhandler, leverer Gear4music.com alle de bedste Peavey produkter tilgængelige - fra deres banebrydende bas guitarer og elektriske guitarer til deres berømte forstærker og PA område. View All Information

Peavey bas guitar

Første 4 produkter viser

Om Peavey bas guitar

Grundlagt i 1965, blevet Peavey kendt for deres innovative forstærker sortiment. Dog er Peavey også blevet godt anerkendt for deres bas guitarer og el-guitarer.

Peavey basser er blevet udviklet for at kombinere bassister mest ønskede funktioner med solid, holdbar præstation, der kræves af seriøse musikere.

Peavey Basguitar nyheder

Sort fredag salg nu på - vores Top Picks

Denne vinter, vi er kickstarting din juleshopping med 4 fulde dage af den bedste musik tilbud omkring, det er sort fredag!... Mere »

Peavey Vypyr VIP ampere fa gratis redigering Software

Peavey har gjort gratis Vypyr Edit software tilgaengelig for deres Vypyr VIP-serien forstærkere.... Mere »

Live musik Act rapporten forudsiger blomstrende fremtid for kunstnere og spillesteder

En rapport fra UK musik, som repræsenterer den kommercielle musikindustrien i Storbritannien, har forventet virkningen af loven om Live musik på musikere og spillesteder.... Mere »