PRS guitarer | Paul Reed Smith guitarer

Gear4Music.com

PRS guitarer bliver stadig mere populære blandt guitarister på grund af deres unikke design, rige kulturarv og særprægede stil herunder dristige farvevalg og signatur fugl inlays. View All Information

PRS bestsellere

Første 1 produkter viser

PRS guitarer

PRS guitarer havde en ydmyg begyndelse, bygget fra en mands ambitioner.

Efter at hans første guitar som en udfordring til hans college musik professor, musiker Paul Reed Smith udviklet sin unikke mærke af PRS guitarer med årtiers prøvning, nytænkning og genopfinde.

Disse imponerende standarder for ekspertise er bevaret, som virksomheden er vokset til en stor industri tilstedeværelse gennem strenge kvalitetskontrol på hvert trin i processen og stolthed og kendskab til håndværkere i workshops PRS guitar produktion er baseret på en velovervejet kombination af automatiserede processer og håndværk for at fremstille instrumenter af højeste kvalitet.

PRS Guitar nyheder

NAMM 2017: PRS afsløre helt nye serie Sonzera ampere

Sonzera-serien består af en 50W combo, 50W hoved og 20W combo. Bruges af sort sten kirsebær og Snarky hvalp, forvente professionel kvalitet tone ret off the bat... Mere »

Gratis gaver fra PRS guitarer i begrænset tid tilbud

Købe nogen PRS Guitar før August 31st 2016 at kvalificere sig til online kuponer til brug direkte på producentens hjemmeside.... Mere »

PRS guitarer fejre 30-årsdagen

PRS guitarer fejrer 30 år med en dedikeret hjemmeside byder på historier fra historien af Paul Reed Smith guitarer og indbydende kunstnere og spillere til at dele deres erfaringer.... Mere »