Live mikrofoner

Live mikrofoner hos Gear4music er velegnede uanset hvad der skal foregå på scenen. Vi har også en række trådløse mikrofoner tilgængelige, herunder vores egen mikrofon WM-333B der tilbyder rigtig meget for pengene, såvel som mikrofoner fra førende mærker som Sony og Audio Technica.

View All Information

Mest populære Live mikrofoner

Første 21 produkter viser

Om Live mikrofoner

Dynamiske mikrofoner kan bruges til vocal performance, såsom Sennheiser e8-serien, og med instrumenter, ligesom den Shure SM57. De er alsidigt og ideel til Allround brug, bliver relativt robuste, robust til hårdhændet håndtering og tolerant af store mængder.

Til teknikkens Trommer på scenen kræver en kombination af kondensator og dynamiske mikrofoner – vi holder en række multi mikrofon sæts egnet til dette fra mærker såsom Samson og Electro-Voice.

Mikrofon nyheder

Rode mikrofoner annoncere Redesign af 3 Top produkter

Tre af Rode's stå ud optagelse tilbehør får opgraderinger.... Mere »

Shure fejrer 75 år med Unidyne!

for 75 år siden, blev Shure Unidyne mikrofonen født. Selv hvis du ikke genkender navnet, vil du helt sikkert genkende udseendet af denne ikoniske mic.... Mere »

Blue mikrofoner 'Hampton' søger efter nye navn

Tidligere pa aret pa NAMM Show, bla mikrofoner afslore en lille-membran kondensatormikrofon, give det midlertidige navn af 'Hampton'.... Mere »