PA Monitors

Gear4Music.com

PA Monitors er en central del af enhver levende lyd oprettet leverer pålidelig lyd forstærkning og reproduktion på koncerter, events og præsentationer. Moderne PA Monitors varierer betydeligt i deres design, med et stort udvalg af forskellige modeller fremstillet til at imødekomme forskellige applikationer, spillesteder og brugere. View All Information

Mest populære Live højttalere

Første 27 produkter viser

Relaterede PA Monitor nyheder

PA Monitors er en grundlæggende del af enhver levende Venue. De hjælper publikum høre deres yndlings bands, kunstnere, offentlige højttalere og meget mere. Med et bredt udvalg af PA Monitors fra nogle af de største mærker som Yamaha, Behringer, Mackie, QTX herunder QSC og mange mere, Gear4music's frost pas der tilbyder super værdi for pengene.

Mackie hamre er en af de mest populære valg for PA Monitors i sortiment på Gear4music.com på grund af dens portabilitet og brugervenlige funktioner.

QSC range er en eksklusiv brand, Gear4music og kan kun findes her.

PA Speakers News

QSC indføre deres næste generation K.2 Series højttalere

Med udgangspunkt i tidligere sucssesses, QSC's K.2 vifte bane vejen frem inden for grænserne af højttaler teknologi, smide flere innovative funktioner i blandingen... Mere »

QSC TouchMix Digital Mixer og K-serien højttalere har i World Record på Mt Everest

Robust QSC PA system features i verden-record breaking gig på Mount Everest.... Mere »

NAMM 2016: PreSonus afsløre tre nye produkter

Introducerer den helt nye ULT PA Monitor rækkevidde, Studio 192 Mobile USB-Interface og Studiolive AVB Mix systemer.... Mere »